Povezane vesti

Kolinda na udaru zbog Vučića, a evo šta ona ima da kaže

Kolinda na udaru zbog Vučića, a evo šta ona ima da kaže

Vesti online 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se proteklih dana našla na udaru kritika zbog poziva i posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odbacila je danas, kako je rekla, zlonamerna tumačenja njene izjave o protestima povodom te… »
Kitarović: Moja savest je mirna!

Kitarović: Moja savest je mirna!

BK TV 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se proteklih dana našla na udaru kritika zbog poziva i posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odbacila je danas, kako je rekla, zlonamerna tumačenja njene izjave o protestima povodom te… »
Grabar Kitarović o protestima: Moja savest je mirna

Grabar Kitarović o protestima: Moja savest je mirna

RTS 14.02.2018
Ni na koji način nisam dovela u pitanje pravo na protest povodom posete Aleksandra Vučića, rekla je hrvatska predsednica dodajući da ima "puno razumevanje za udovice poginulih i umrlih hrvatskih branitelja". Hrvatska predsednica Kolinda Grabar… »
Grabar-Kitarović: Savest mi je mirna, sve što radim, radim u interesu hrvatske države

Grabar-Kitarović: Savest mi je mirna, sve što radim, radim u interesu hrvatske države

Kurir 14.02.2018
"Želim vrlo jasno i nedvosmisleno da odbacim zlonamerna tumačenja moje izjave o protestu povodom dolaska predsednika Vučića u službenu posetu Republici Hrvatskoj. Ni na koji način nisam dovela u pitanje pravo na protest. Imam puno razumijevanje za… »
Kitarović: Moja savest je mirna

Kitarović: Moja savest je mirna

Politika 14.02.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se proteklih dana našla na udaru kritika zbog poziva i posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odbacila je danas, kako je rekla, zlonamerna tumačenja njene izjave o protestima povodom… »

Vesti dana »