Повезане вести

Колинда на удару због Вучића, а ево шта она има да каже

Колинда на удару због Вучића, а ево шта она има да каже

Вести онлине 14.02.2018
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић, која се протеклих дана нашла на удару критика због позива и посете председника Србије Александра Вучића, одбацила је данас, како је рекла, злонамерна тумачења њене изјаве о… »
Китаровић: Моја савест је мирна!

Китаровић: Моја савест је мирна!

БК ТВ 14.02.2018
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић, која се протеклих дана нашла на удару критика због позива и посете председника Србије Александра Вучића, одбацила је данас, како је рекла, злонамерна тумачења њене изјаве о… »
Грабар-Китаровић: Савест ми је мирна, све што радим, радим у интересу хрватске државе

Грабар-Китаровић: Савест ми је мирна, све што радим, радим у интересу хрватске државе

Курир 14.02.2018
"Желим врло јасно и недвосмислено да одбацим злонамерна тумачења моје изјаве о протесту поводом доласка председника Вучића у службену посету Републици Хрватској. Ни на који начин нисам довела у питање право на протест. Имам… »
Грабар Китаровић о протестима: Моја савест је мирна

Грабар Китаровић о протестима: Моја савест је мирна

РТС 14.02.2018
Ни на који начин нисам довела у питање право на протест поводом посете Александра Вучића, рекла је хрватска председница додајући да има "пуно разумевање за удовице погинулих и умрлих хрватских бранитеља". Хрватска председница… »
Китаровић: Моја савест је мирна

Китаровић: Моја савест је мирна

Политика 14.02.2018
ЗАГРЕБ - Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић, која се протеклих дана нашла на удару критика због позива и посете председника Србије Александра Вучића, одбацила је данас, како је рекла, злонамерна тумачења њене изјаве… »

Вести дана »