Povezane vesti
Kolinda na udaru zbog Vučića, a evo šta ona ima da kaže
Vesti online 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se proteklih dana našla na udaru kritika zbog poziva i posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odbacila je danas, kako je rekla, zlonamerna tumačenja njene izjave o protestima povodom te posete, te… »
Kitarović: Moja savest je mirna!
BK TV 14.02.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se proteklih dana našla na udaru kritika zbog poziva i posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odbacila je danas, kako je rekla, zlonamerna tumačenja njene izjave o protestima povodom te posete, te… »
Grabar-Kitarović: Savest mi je mirna, sve što radim, radim u interesu hrvatske države
Kurir 14.02.2018
"Želim vrlo jasno i nedvosmisleno da odbacim zlonamerna tumačenja moje izjave o protestu povodom dolaska predsednika Vučića u službenu posetu Republici Hrvatskoj. Ni na koji način nisam dovela u pitanje pravo na protest. Imam puno razumijevanje za… »
Grabar Kitarović o protestima: Moja savest je mirna
RTS 14.02.2018
Ni na koji način nisam dovela u pitanje pravo na protest povodom posete Aleksandra Vučića, rekla je hrvatska predsednica dodajući da ima "puno razumevanje za udovice poginulih i umrlih hrvatskih branitelja". Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović… »
Kitarović: Moja savest je mirna
Politika 14.02.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se proteklih dana našla na udaru kritika zbog poziva i posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odbacila je danas, kako je rekla, zlonamerna tumačenja njene izjave o protestima povodom te… »
Vesti dana »
Sudar dva voza na severoistoku Danske, četiri osobe u kritičnom stanju
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane
Pre 27 godina tokom bombardovanja zgrade RTS stradalo 16 radnika
Insajder pre 55 minutajoš 21 povezana
RSE: Srbija sa Orbanom dogovarala priključenje na rusku Družbu - šta sad
Beta pre 31 minutajoš 21 povezana
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
BLOG UŽIVO: Počelo glasanje u Skupštini Srbije, poslanici u načelu usvojili predlog Zakona o zaštiti potrošača
Insajder pre 31 minutajoš 19 povezanih