Povezane vesti
Nije poluđela da me ne čeka: Dok je Ana sve slušala, Janjuš poslao poruku svojoj ženi za Dan zaljubljenih (VIDEO)
Telegraf 14.02.2018
Janjuš je imao posebnu poruku za svoju suprugu Enu. Budući da je danas Dan zaljubljenih, Janjuš je odlučio da pošalje poruku svojoj supruzi Eni i njihovoj ćerkici Kruni. Aljkavušo, ja u životu štrokavije stvorenje nisam videla: Teodorina majka… »
Aljkavušo, ja u životu štrokavije stvorenje nisam videla: Teodorina majka isprozivala Macu, Diskrecija joj urnebesno…
Telegraf 14.02.2018
Maca se nije mnogo obazirala na Gocine uvrede i u svom stilu je ponavljala da je ona zvezda. Oko higijene u kući sada su se posvađale Goca Džehverović i Maca, a Diskrecija u potpunosti iskulirala Teodorinu majku koja ju je psovala i vređala. Baš je briga… »
Vesti dana »

uživo Skupovi podrške uhapšenim studentima u Beogradu i Novom Sadu, puštena studentkinja Filozofskog fakulteta
NIN pre 41 minutajoš 33 povezane

Leskovački i vranjski naprednjaci zovu u blokadu ulica u borbi protiv blokada
Južne vesti pre 1 satjoš 41 povezana

Osumnjičen da je ukrao pola miliona dinara dobrovoljnog priloga iz samostana u Subotici
N1 Info pre 40 minutajoš 40 povezanih

Da li je Orban promenio stav o Ukrajini? Odmah se oglasio lider Mađarske
Alo pre 40 minutajoš 68 povezanih

"Ne vidim na blizinu" Vučić iz SNS na Paliluli: Doneo rakiju, prisetio se povrede, citirao Trampa...
Pravda pre 2 satajoš 23 povezane