Povezane vesti
Nije poluđela da me ne čeka: Dok je Ana sve slušala, Janjuš poslao poruku svojoj ženi za Dan zaljubljenih (VIDEO)
Telegraf 14.02.2018
Janjuš je imao posebnu poruku za svoju suprugu Enu. Budući da je danas Dan zaljubljenih, Janjuš je odlučio da pošalje poruku svojoj supruzi Eni i njihovoj ćerkici Kruni. Aljkavušo, ja u životu štrokavije stvorenje nisam videla: Teodorina majka… »
Aljkavušo, ja u životu štrokavije stvorenje nisam videla: Teodorina majka isprozivala Macu, Diskrecija joj urnebesno…
Telegraf 14.02.2018
Maca se nije mnogo obazirala na Gocine uvrede i u svom stilu je ponavljala da je ona zvezda. Oko higijene u kući sada su se posvađale Goca Džehverović i Maca, a Diskrecija u potpunosti iskulirala Teodorinu majku koja ju je psovala i vređala. Baš je… »
Vesti dana »

(BLOG) Građani krenuli ka Mostu slobode u Novom Sadu, danas protest i ispred Vlade u Beogradu
N1 Info pre 4 minutajoš 58 povezanih

Tramp: Imamo sporazum s Kijevom, rudarstvo može da počne; masovni ruski udar na Odesu, ima poginulih i ranjenih
RTS pre 4 minutajoš 21 povezana

Student Pravnog fakulteta nakon ostavke dekana: Neće nas demotivisati, borba ne prestaje
N1 Info pre 46 minutajoš 15 povezanih

Radnici obeležavaju Međunarodni praznik rada širom sveta, od Tokija do Los Anđelesa
Beta pre 41 minutajoš 20 povezanih