Povezane vesti

Brnabić: Informisanje na jezicima manjina prioritet u finansiranju

Danas četvrtak, 15. februar 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predsedavala je danas sednicom Saveta za nacionalne manjine na kojoj je konstatovano da će informisanje na jezicima nacionalnih manjina ostati prioritet za finansiranje i da će u 2018. godini za taj segment biti izdvojeno 21,8 miliona dinara.
Dosadašnja sredstva su bila vrlo mala i ponosna sam što smo posle 15 godina aktivirali taj fond, a zatim ga i značajno uvećali, rekla je Brnabić, saopštila je Vlada Srbije. Brnabić je dodala i da očekuje mnogo više projekata i... »

Brnabić: Informisanje na jezicima manjina prioritet i u 2018.

Blic četvrtak, 15. februar 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predsedavala je danas sednicom Saveta za nacionalne manjine na kojoj je odlučeno da informisanje na jezicima nacionalnih manjina ostane prioritetna oblast za finansiranje i u 2018. godini iz Budžetskog fonda za nacionalne manjine, koji je u odnosu na prethodnu godinu uvećan 12 puta i sada iznosi 21,8 miliona dinara.
"Dosadašnja sredstva su bila vrlo mala i ponosna sam što smo posle 15 godina aktivirali taj fond, a zatim ga i značajno uvećali“, rekla je premijerka i dodala da će Vlada Srbije nastaviti da ulaže napore i sredstva za unapređenje... »
©2019 Netmark d.o.o.