Smilja Avramov: Stogodišnjakinja

Smilja Avramov: Stogodišnjakinja

Danas četvrtak, 15. februar 2018.
Ličnost Danas Smilja Avramov, profesorka međunarodnog prava u penziji, danas slavi svoj 100. rođendan. Upravo je to bio povod da Pravni fakultet u Beogradu, na kojem je Avramov provela ceo svoj radni vek, sinoć održi svečani skup.
Rođena 15. februara davne 1918. u Pakracu, u Zapadnoj Slavoniji, koja je tada bila pod Austrougarskom, Avramov se danas, slaveći 100 godina života, može pohvaliti bogatom biografijom. Završila je gimnaziju u Sušaku 1936. godine.... »

Pravni fakultet obeležio 100. rođendan profesorke Avramov

RTV četvrtak, 15. februar 2018.
RTV: Pravni fakultet obeležio 100. rođendan profesorke Avramov
BEOGRAD - Povodom 100. rođendana profesorke Smilje Avramov, doajena Međunarodnog javnog prava, sinoć je na Pravnom fakultetu u Beogradu održan svečani skup kojem su prisustvovali profesori tog fakulteta, predstavnici advokature komore, ali i bivši i sadašnji studenti prava.
Izaslanik predsednika Republike, Nikola Selaković, je u ime predsednika Aleksandara Vučića, za jubilarni rođendan profesorke Avramov poslao buket. Svečani skup je otvorio dekan Pravnog fakulteta u Beogradu, Sima Avramović, koji... »

Obeležen stoti rođendan Smilje Avramov

Danas četvrtak, 15. februar 2018.
– Ovo okupljanje nije samo proslava mog rođendana, već i potvrda mojih mladalačkih ideala, a to je prosvetarski rad.
Ovo je večeras istakla profesorka međunarodnog prava u penziji, Smilja Avramov na večeri uoči njenog stotog rođendana na Pravnom fakultetu Smilja Avramov rođena je 15. februara 1918. godine, a ovaj datum jeste simbolika upravo... »

Smilja Avramov proslavila 100. rođendan (foto)

Večernje novosti četvrtak, 15. februar 2018.
Na beogradskom Pravnom fakultetu obeležen jubilarni rođendan profesorke Smilje Avramov u prisustvu bivših i sadašnjih profesora i studenata. Od Baburina dobila džezvu, Vučić poslao buket
POVODOM 100. rođendana profesorke Smilje Avramov, doajena Međunarodnog javnog prava, večeras je na Pravnom fakultetu održana svečanost kojoj su prisustvovali profesori ove visokoobrazovne ustanove, predstavnici Advokatske komore,... »

Najpoznatija srpska pravnica sutra puni 100 godina, a čestitku joj je poslao i Ratko Mladić

Blic četvrtak, 15. februar 2018.
Povodom 100. rođendana profesorke Smilje Avramov, doajena Međunarodnog javnog prava, večeras je na Pravnom fakultetu u Beogradu održan svečani skup kojem su prisustvovali profesori tog fakulteta, predstavnici advokature komore, ali i bivši i sadašnji studenti prava.
Izaslanik predsednika Republike, Nikola Selaković, je u ime predsednika Aleksandra Vučića, za jubilarni rođendan profesorke Avramov poslao buket. Svečani skup je otvorio dekan Pravnog fakulteta u Beogradu, Sima Avramović, koji je... »
©2019 Netmark d.o.o.