Povezane vesti

Smilja Avramov: Stogodišnjakinja

Danas 15.02.2018
Ličnost Danas Smilja Avramov, profesorka međunarodnog prava u penziji, danas slavi svoj 100. rođendan. Upravo je to bio povod da Pravni fakultet u Beogradu, na kojem je Avramov provela ceo svoj radni vek, sinoć održi svečani skup. Rođena 15… »

Pravni fakultet obeležio 100. rođendan profesorke Avramov

RTV 15.02.2018
BEOGRAD - Povodom 100. rođendana profesorke Smilje Avramov, doajena Međunarodnog javnog prava, sinoć je na Pravnom fakultetu u Beogradu održan svečani skup kojem su prisustvovali profesori tog fakulteta, predstavnici advokature komore, ali i bivši i… »

Obeležen stoti rođendan Smilje Avramov

Danas 15.02.2018
– Ovo okupljanje nije samo proslava mog rođendana, već i potvrda mojih mladalačkih ideala, a to je prosvetarski rad. Ovo je večeras istakla profesorka međunarodnog prava u penziji, Smilja Avramov na večeri uoči njenog stotog rođendana na Pravnom… »

Najpoznatija srpska pravnica sutra puni 100 godina, a čestitku joj je poslao i Ratko Mladić

Blic 14.02.2018
Povodom 100. rođendana profesorke Smilje Avramov, doajena Međunarodnog javnog prava, večeras je na Pravnom fakultetu u Beogradu održan svečani skup kojem su prisustvovali profesori tog fakulteta, predstavnici advokature komore, ali i bivši i… »

Smilja Avramov proslavila 100. rođendan (foto)

Večernje novosti 14.02.2018
Na beogradskom Pravnom fakultetu obeležen jubilarni rođendan profesorke Smilje Avramov u prisustvu bivših i sadašnjih profesora i studenata. Od Baburina dobila džezvu, Vučić poslao buket. POVODOM 100. rođendana profesorke Smilje Avramov, doajena… »

Vesti dana »