Pence: SAD otvoren za razgovore s Pjongjangom

Pence: SAD otvoren za razgovore s Pjongjangom

Al Jazeera pre 4 dana
Washington je otvoren za razgovore kako bi iznio američku politiku u vezi sa sjevernokorejskim nuklearnim programom, kaže potpredsjednik SAD-a.
Sjedinjene Američke Države otvorene su za razgovore sa Sjevernom Korejom kako bi iznijele svoju politiku u vezi s nuklearnim programom Pjongjanga, izjavio je američki potpredsjednik Mike Pence. Kako Reuters prenosi, on je u... »

Pens: SAD su otvorene za razgovore sa S.Korejom

B92 pre 4 dana
B92: Pens: SAD su otvorene za razgovore sa S.Korejom
Vašington -- SAD su otvorene za razgovore sa Severnom Korejom kako bi iznele američku politiku po pitanju nuklearnog programa Pjongjanga, izjavio je Majk Pens.
Kako Rojters prenosi, američki potpredsednik je u intervjuu za portal Aksios, naglasio da takvi razgovori ne bi bili isto što i pregovori. Pens je rekao da će SAD nastaviti da jačaju diplomatski i ekonomski pritisak na Severnu... »

Pens: SAD su otvorene za razgovore sa Severnom Korejom

Blic pre 4 dana
SAD su otvorene za razgovore sa Severnom Korejom kako bi iznele američku politiku po pitanju nuklearnog programa Pjongjanga, izjavio je danas američki potpredsednik Majk Pens.
Kako Rojters prenosi, on je u intervjuu za portal Aksios, naglasio da takvi razgovori ne bi bili isto što i pregovori. Pens je rekao da će SAD nastaviti da jačaju diplomatski i ekonomski pritisak na Severnu Koreju zbog njenih... »

Pens: SAD su otvorene za razgovore sa Severnom Korejom

Večernje novosti pre 5 dana
SAD su otvorene za razgovore sa Severnom Korejom kako bi iznele američku politiku po pitanju nuklearnog programa Pjongjanga, izjavio je danas američki potpredsednik Majk Pens
SAD su otvorene za razgovore sa Severnom Korejom kako bi iznele američku politiku po pitanju nuklearnog programa Pjongjanga, izjavio je danas američki potpredsednik Majk Pens. Kako Rojters prenosi, on je u intervjuu za portal... »
©2018 Netmark d.o.o.