Povezane vesti

Debilčino, sram te bilo, prestani da se dereš na mene: Posle rasprave sa Kijom, Sloba i Luna se žestoko posvađali (VIDEO)

Debilčino, sram te bilo, prestani da se dereš na mene: Posle rasprave sa Kijom, Sloba i Luna se žestoko posvađali (VIDEO)

Telegraf 15.02.2018
Sloba i Luna su se iznenada zavadili i počeli su da vređaju jedno drugo. Taman kada su se svi pitali da li je moguće da se Sloba i Luna nisu posvađali čak jedan dan, njih dvoje su se iznenada zakačili i počeli da se vređaju, i to zbog Kije. Ti si… »
Anđelo i Teodora i definitivno raskinuli, Goca napravila rusvaj, Rankoviću sve sasula u lice, on poludeo pa spomenuo Ćazima…

Anđelo i Teodora i definitivno raskinuli, Goca napravila rusvaj, Rankoviću sve sasula u lice, on poludeo pa spomenuo Ćazima…

Telegraf 15.02.2018
- Ja zbog vas nisam spavala noćima, šećer sam dovela na 18! Upropastio si je - rekla je Teodorina majka Anđelu. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković ipak nisu mogli da prevaziđu problem na koji su naišli, a njihovom raskidu doprinela je i pevačicina… »
Ti si skrivena prostitutka, Luna je 1.550 puta bolji čovek od tebe! Miljana nikad brutalnije izvređala Kiju! (VIDEO)

Ti si skrivena prostitutka, Luna je 1.550 puta bolji čovek od tebe! Miljana nikad brutalnije izvređala Kiju! (VIDEO)

Telegraf 15.02.2018
- Ti si toliko zla i podla, nije ni čudo što se kaže da se otrov čuva u malim bočicama - vikala je Miljana na Kiju. Kristina Kija Kockar i Miljana Kulić su se ozboljno posvađale, a razlog tome bilo je pitanje postavljeno Kiji. Filip pričao koliko traje… »
Ti si folirant, opsednuta si nama! Luna napala Kiju, a Kristina vikala: "Volim ga, on je moj muž"! (VIDEO)

Ti si folirant, opsednuta si nama! Luna napala Kiju, a Kristina vikala: "Volim ga, on je moj muž"! (VIDEO)

Telegraf 15.02.2018
Luna i Kija su se žestoko posvađale, i njihova prepirka je, naravno, počela zbog Slobe. Kada se Kija i Luna posvađaju, sve pršti, a tako je bilo i ovoga puta, a Đoganijeva je poludela kada je Kristina nekoliko puta ponovila da je Sloba i dalje njen muž… »
Veštica prošetala nenormalno velike grudi, svi gledali u pirsing na njenim bradavicama (foto)

Veštica prošetala nenormalno velike grudi, svi gledali u pirsing na njenim bradavicama (foto)

Telegraf 15.02.2018
Bivša učesnica "Zadruge" je obukla usku belu rolku ispod koje nije imala brus i istakla je svoje bujno poprsje. Bivša učesnica "Zadruge" Anđela Veštica privukla je veliku pažnju kada se sinoć na otvaranju jednog kluba u Beogradu pojavila bez brusa. Deset… »
Deset puta smo imali seks! Zadrugari napali Kiju, a onda je ona progovorila o odnosu sa Filipom, pa pomenula i njegov "ponos"…

Deset puta smo imali seks! Zadrugari napali Kiju, a onda je ona progovorila o odnosu sa Filipom, pa pomenula i njegov "ponos"…

Telegraf 15.02.2018
Milan i Mića su se žestoko posvađali sa Kristinom i prozivali su je da laže o svom odnosu sa Filipom. Noćas je izbio opšti haos, kada su se posvađali Kristina Kija Kockar, Lepi Mića i Milan Milošević. Pokrenula se tema o odnosu Kije i Filipa Đukića, a… »
Praštamo, ali ne zaboravljamo! Teodora i Anđelo otkrili da li će se pomiriti sa Slobom i Lunom (video)

Praštamo, ali ne zaboravljamo! Teodora i Anđelo otkrili da li će se pomiriti sa Slobom i Lunom (video)

Telegraf 15.02.2018
Anđelo i Teodora su na zanimljiv način opisali svoj sadašnji odnos sa Slobom i Lunom. Kada su ih gledaoci pitali da li će se pomiriti sa Slobom i Lunom, Teodora i Anđelo su ustali i ponovili da je to nemoguće. Ti si nedonošče, ako Teodora ostane s tobom… »
Filip pričao koliko traje njegov seks, a potom se umešala Kija! (VIDEO)

Filip pričao koliko traje njegov seks, a potom se umešala Kija! (VIDEO)

Telegraf 15.02.2018
Đukić je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrio jedan detalj i ponovo podgrejao priče o svom odnosu sa Kristinom. Zadrugari su prošle noći odgovarali na pitanja gledalaca, a ono što je podiglo veiku prašinu i o čemu se već danima komentariše je… »

Vesti dana »