Povezane vesti
Ja neću ni sutra da se umivam, ovaj poljubac mora da ostane: Suzana Jovanović otkrila kako ju je Saša Popović smuvao! (FOTO)…
Telegraf 15.02.2018
- Bilo je to ono vreme pejdžera, tako neko neobavezno dopisivanje. Ja sam imala samo fiksni telefon u stanu, a on je imao pejdžer, pa sam mu nekako slala poruke - rekla je Suzana. Saša Popović i Suzana Jovanović su u skladnom braku više od dve decenije… »
Zvanično je! Filip verio Aleksandru u Majamiju, pogledajte koliki dijamant sija na njenoj ruci! (foto)
Telegraf 15.02.2018
Aleksandra i Filip venčaće se ove godine, a svadba će biti organizovana u Beogradu. Posle više od dve godine veze, Filip Živojinović verio je Aleksandru Prijović! Filip je sve pažljivo isplanirao, pa je sačekao da stignu u Ameriku gde će se potpuno… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: najava trilateralnog sastanka i razgovori sa Putinom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 68 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 27 minutajoš 34 povezane

Studenti i građani najavili za sutra blokadu zgrade pravosudnih organa
NoviSad.com pre 12 minutajoš 47 povezanih

Nikezić (SSP) traži da tužilaštvo ispita Brnabić zbog tvrdnje da je pad nadstešnice bio diverzija
Novi magazin pre 4 satijoš 24 povezane