Повезане вести

И Борани се масовно придружили акцији изградње НОВОГ ЦЕНТРА ЗА ДЕЦУ ОБОЛЕЛУ ОД РАКА

И Борани се масовно придружили акцији изградње НОВОГ ЦЕНТРА ЗА ДЕЦУ ОБОЛЕЛУ ОД РАКА

Ист медиа 15.02.2018
БОР, (ИСТ Медиа) Према статистичким подацима у Србији сваког дана једно дете оболи од рака, па је Национално удружење родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР и овог 15. фебруара организовало хуманитарне скупове на трговима широм… »
Балони за мале борце и нову клинику

Балони за мале борце и нову клинику

Нишке вести 15.02.2018
Удружење НУРДОР обележило 15. фебруар, Светски дан деце оболеле од рака. Манифестација која је одржана испред тржног центра Калча у Нишу, део је глобалне кампање која је организована у још 40 градова у Србији. За музику су били… »
Акција „И ја се борим“ и у Врању

Акција „И ја се борим“ и у Врању

Југ пресс 15.02.2018
ВРАЊЕ У центру Врања Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР, поводом 15. фебруара, Светског дана деце оболеле од рака организовало је кампању „И ја се борим“. Акција чији је циљ прикупљање новчаних… »
И ја се борим у Нишу

И ја се борим у Нишу

РТС 15.02.2018
Симболичним пуштањем балона, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака у Нишу је обележило светски дан деце оболеле од те болести. Под слоганом "И ја се борим" "Нурдор" у целој земљи прикупља новац за изградњу новог… »
Подршка деци оболелој од рака и у Врању Лесковчани масовно подржали акцију НУРДОР-а

Подршка деци оболелој од рака и у Врању Лесковчани масовно подржали акцију НУРДОР-а

Југмедиа 15.02.2018
Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) обележило је у четвртак Светски дан деце оболеле од малигних болести хуманитарним скупом у центру Врања, а симболично су и пуштени балони као знак подршке свим… »
Лесковчани масовно подржали акцију НУРДОР-а

Лесковчани масовно подржали акцију НУРДОР-а

Југмедиа 15.02.2018
Пуштањем стотине зелених балона у знак сећање на нестале дечје душе, Лесковчани, углавном млади, обележили су данас у центру Лесковца Светски дан деце оболеле од рака, у акцији “И ја се борим”, коју води НУРДОР, Националном… »
Акција “И ја се борим” и у Лесковцу

Акција “И ја се борим” и у Лесковцу

Југ пресс 15.02.2018
ЛЕСКОВАЦ Поводом 15. фебруара, Светског дана деце оболеле од рака, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) организовало је хуманитарне скупове на трговима, у главним улицама и шеталиштима у више од 40 градова… »
НУРДОР у Пироту обележио Светски дан деце оболеле од рака

НУРДОР у Пироту обележио Светски дан деце оболеле од рака

Пиротске вести 15.02.2018
Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) данас је у центру града обележило 15. фебруар – Светски дан деце оболеле од рака. Ово удружење годинама се бори да се у Нишу заврши изградња Хемато-онколошке клинике… »
(Фото) Врање обележило светски дан деце оболеле од рака: Ниједно дете у Србији не сме више да пати

(Фото) Врање обележило светски дан деце оболеле од рака: Ниједно дете у Србији не сме више да пати

Курир 15.02.2018
ВРАЊЕ - Поводом 15. фебруара, Светског дана деце оболеле од рака, у Врању је у организацији Националног удружења родитеља деце оболеле од рака - НУРДОР организована акција под називом "И ја се борим”. Ивана Смиљковић… »
И Нови Пазар уз децу оболелу од рака

И Нови Пазар уз децу оболелу од рака

Радио сто плус 15.02.2018
Светски дан деце оболеле од рака у Новом Пазару обележен је хуманитарном акцијом и пуштањем у ваздух балона у знак подршке малишанима који се боре са том опаком болешћу и у знак сећања на оне који су ту битку изгубили. Акцију… »
Подршка болесним малишанима: Балони прекрили небо над Новим Садом (фото)

Подршка болесним малишанима: Балони прекрили небо над Новим Садом (фото)

Вечерње новости 15.02.2018
Са Трга слободе полетели зелени балони у оквиру кампање „И ја се борим!“ у организацији Националне асоцијације родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР). СА Трга Слободе у Новом Саду, данас у 13 часова полетели су зелени балони у… »
Светски дан деце оболеле од рака: Тамо где је љубав, почиње живот

Светски дан деце оболеле од рака: Тамо где је љубав, почиње живот

ОК радио 15.02.2018
У Врању је, као и у још четрдесетак градова Србије, у организацији Националног удружења родитељ деце оболеле од рака (НУРДОР), обележен 15. фебруар, Светски дан деце оболеле од рака. Ивана Смиљковић је у име НУРДОР-а поручила… »
Полетели балони подршке деци оболелој од рака (ФОТО)

Полетели балони подршке деци оболелој од рака (ФОТО)

ИнфоКГ 15.02.2018
Крагујевчани су данас у Пешачкој зони у оквиру обележавања Међународног дана деце оболеле од рака пуштањем зелених балона пружили подршку малишанима који се лече, али и у знак сећања на оне који више нису са нама. Национално… »
Свакога дана у Србији једно дете оболи од рака, а услови у којима се лече лоши

Свакога дана у Србији једно дете оболи од рака, а услови у којима се лече лоши

Јужне вести 15.02.2018
Иако у Србији не постоји регистар деце која су оболела од неког облика канцера, подаци које има Национално удружење деце оболеле од рака (НУРДОР) је да је ова бројка на годишњем нивоу чак 350, што је готово једно дете дневно… »

Вести дана »