Povezane vesti
Ja sam glavni krivac: Ovo je Vučićevo opravdanje za izostanak Deklaracije o opstanku srpskog naroda
Pravda 15.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić označio je sebe kao glavnog krivca za izostanak za danas obećane Deklaracije o opstanku srpskog naroda. Vučić kaže poručuje da Deklaracija mora da odrazi opštenacionalno jedinstvo, ali i da za nju treba obezbediti… »
Deklaracija o opstanku srpskog naroda čeka širu međunarodnu podršku
RTS 15.02.2018
Iako je bilo najavljeno za Dan državnosti posle izbora u prestonici, javnost bi mogla da se upozna sa tekstom Deklaracije o opstanku srpskog naroda. Da li i kako ona može da obuhvati probleme srpskog naroda u regionu i može li da bude instrument za… »
Vučić: O dekleraciji posle beogradskih izbora
Kurir 15.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je deklaracija o opstanku Srba gotova, ali da će o njoj biti reči tek posle održavanja izbora u Beogradu koji su zakazani za 4. mart. Vučić je novinarima u Beogradu rekao da je on kriv što… »
Vučić: Ja sam kriv što deklaracija o opstanku srpskog naroda nije objavljena, želim i međunarodnu podršku
Blic 15.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tražio da danas ne bude objavljena deklaracija o opstanku srpskog naroda, čiji je tekst sačinjen, jer je želio da za ovaj dokument obezbedi što širu podršku u Srbiji, ali i međunarodnoj zajednici. Vučić… »
Vučić: Deklaracija o opstanku gotova ali o njoj posle izbora
N1 Info 15.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je deklaracija o opstanku Srba gotova, ali da će o njoj biti reči tek posle održavanja izbora u Beogradu koji su zakazani za 4. mart. Vučić je novinarima u Beogradu rekao da je on kriv što danas taj dokument nije… »
Vučić: Prvi put se u Hrvatskoj vodio dijalog, a ne monolog
RTS 15.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da ne vidi nikakav racionalan razlog za sukobe sa Hrvatskom u budućnosti, već naprotiv mnogo toga zajedničkog i zajedničke interese u regionu. Aleksandar Vučić, komentarišući opasku novinara nakon dodele stipendija… »
Vesti dana »
Jak zemljotres pogodio Japan: Potres od šest stepeni Rihtera zatresao ostrvo Honšu
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih
(Foto, video) Učesnici skupa SNS poneli najveću zastavu: Kolona sa trobojkom širokom 10 metara ide ka Skupštini
Blic pre 24 satajoš 103 povezane
Koliko će koštati putarina na novoj deonici Moravskog koridora od 1. jula
Radio 021 pre 24 satajoš 38 povezanih
Kac: Ne povlačimo se sa juga dok se Hezbolah ne razoruža; Ben Gvir: Sporazum sa Libanom velika greška
RTS pre 24 satajoš 91 povezana