Povezane vesti

Ja sam glavni krivac: Ovo je Vučićevo opravdanje za izostanak Deklaracije o opstanku srpskog naroda

Ja sam glavni krivac: Ovo je Vučićevo opravdanje za izostanak Deklaracije o opstanku srpskog naroda

Pravda 15.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić označio je sebe kao glavnog krivca za izostanak za danas obećane Deklaracije o opstanku srpskog naroda. Vučić kaže poručuje da Deklaracija mora da odrazi opštenacionalno jedinstvo, ali i da za nju treba obezbediti… »
Deklaracija o opstanku srpskog naroda čeka širu međunarodnu podršku

Deklaracija o opstanku srpskog naroda čeka širu međunarodnu podršku

RTS 15.02.2018
Iako je bilo najavljeno za Dan državnosti posle izbora u prestonici, javnost bi mogla da se upozna sa tekstom Deklaracije o opstanku srpskog naroda. Da li i kako ona može da obuhvati probleme srpskog naroda u regionu i može li da bude instrument za… »
Vučić: O dekleraciji posle beogradskih izbora

Vučić: O dekleraciji posle beogradskih izbora

Kurir 15.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je deklaracija o opstanku Srba gotova, ali da će o njoj biti reči tek posle održavanja izbora u Beogradu koji su zakazani za 4. mart. Vučić je novinarima u Beogradu rekao da je on kriv što… »
Vučić: Ja sam kriv što deklaracija o opstanku srpskog naroda nije objavljena, želim i međunarodnu podršku

Vučić: Ja sam kriv što deklaracija o opstanku srpskog naroda nije objavljena, želim i međunarodnu podršku

Blic 15.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tražio da danas ne bude objavljena deklaracija o opstanku srpskog naroda, čiji je tekst sačinjen, jer je želio da za ovaj dokument obezbedi što širu podršku u Srbiji, ali i međunarodnoj zajednici. Vučić… »
Vučić: Deklaracija o opstanku gotova ali o njoj posle izbora

Vučić: Deklaracija o opstanku gotova ali o njoj posle izbora

N1 Info 15.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je deklaracija o opstanku Srba gotova, ali da će o njoj biti reči tek posle održavanja izbora u Beogradu koji su zakazani za 4. mart. Vučić je novinarima u Beogradu rekao da je on kriv što danas taj dokument nije… »
Vučić: Prvi put se u Hrvatskoj vodio dijalog, a ne monolog

Vučić: Prvi put se u Hrvatskoj vodio dijalog, a ne monolog

RTS 15.02.2018
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da ne vidi nikakav racionalan razlog za sukobe sa Hrvatskom u budućnosti, već naprotiv mnogo toga zajedničkog i zajedničke interese u regionu. Aleksandar Vučić, komentarišući opasku novinara nakon dodele stipendija… »

Vesti dana »

Do kraja dana smena sunca i oblaka

Do kraja dana smena sunca i oblaka

RTV Novi Pazar pre 7 satijoš 29 povezanih
Burno o rudarstvu: Aktivistima zabranjen ulaz na raspravu

Burno o rudarstvu: Aktivistima zabranjen ulaz na raspravu

Nedeljnik pre 8 satijoš 36 povezanih
Sportski gest na jugu: Grobari čestitali Hibernijanu

Sportski gest na jugu: Grobari čestitali Hibernijanu

Sport klub pre 10 minutajoš 133 povezane
Kraj rata na vidiku

Kraj rata na vidiku