Povezane vesti
Ujedinjeni u evropski blok, podeljeni oko Zapadnog Balkana
N1 Info 15.02.2018
Evropska budućnost zapadnog Balkana bila je prva tema današnjeg sastanka ministara spoljnih poslova u glavnom gradu Bugarske. Izvor: N1 Nakon što je Evropska komisija prošle sedmice objavila novu strategiju za region, države članice iskazale su duboko… »
Članice EU-a podijeljene oko proširenja na zapadni Balkan
Al Jazeera 15.02.2018
Ministri vanjskih poslova zemalja članica Evropske unije podijelili su se u vezi strategije proširenja Evropske unije na zapadni Balkan. Ministri vanjskih poslova zemalja članica Evropske unije, okupljeni na dvodnevnom neformalnom sastanku u Sofiji… »
Sijarto: Zašto čekati, 2022. realistična za ulazak Srbije u EU
RTS 15.02.2018
Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto pozvao je EU da ubrza proces pristupanja Srbije i Crne Gore EU i ocenio da 2022. može biti realistična za proširenje na te zemlje. "Mi podržavamo brži napredak Srbije i Crne Gore. I 2022. godina može biti… »
Erjavec: Pitanje granica na Zapadnom Balkanu teško rešiti do 2025.
RTS 15.02.2018
Ministar spoljnih poslova Slovenije Karl Erjavec navodi da nije realistčno ispuniti uslov Strategije proširenja i rešiti bilateralne sporove oko granica na Zapadnom Balkanu do 2025. godine. "To može biti veliki problem za EU, proširenje i za Zapadni… »
Sijarto:Zašto čekati, 2022.realistična za ulazak Srbije
Studio B 15.02.2018
Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto pozvao je EU da ubrza proces pristupanja Srbije i Crne Gore EU i ocenio da 2022. može biti realistična za proširenje na ove zemlje. „Mi podržavamo brži napredak Srbije i Crnu Gore. I 2022. godina može biti… »
Vesti dana »
Nesreća u Danskoj: Direktan sudar dva voza, ima povređenih, četvoro u kritičnom stanju
Danas pre 49 minutajoš 22 povezane
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 39 minutajoš 35 povezanih
Slovačko ministarstvo ekonomije: Počela isporuka nafte preko naftovoda Družba u Slovačku
Insajder pre 9 minutajoš 16 povezanih
Sednica Skupštine Srbije: Poslanici danas glasaju o 40 tačaka dnevnog reda
NIN pre 9 minutajoš 12 povezanih