Povezane vesti
Dodik o kandidaturi za Predsedništvo BiH: Svaka zabrana značila bi moju pobedu
Vesti online 16.02.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da će se kandidovati za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske na predstojećim izborima na jesen. - Svi me nešto pitaju hoću li se kandidovati. Pokušavaju da osokole međunarodnu zajednicu kako bi… »
Dodik: Ukoliko budem izabran na člana Predsedništva BiH sednica se može održavati putem video linka
Blic 16.02.2018
Predsednik RS Milorad Dodik kaže da će se kandidovati za člana Predsedništva BiH iz RS na predstojećim izborima na jesen. - Svi me nešto pitaju hoću li se kandidovati. Pokušavaju da osokole međunarodnu zajednicu kako bi navodno nešto zabranila - rekao je… »
Dodik: Kandidovaću se za člana predsedništva BiH
Telegraf 16.02.2018
On je podsetio da je bio u tri mandata predsednik Vlade Srpske, dva mandata predsednik Republike Srpske, te da mu Ustav ne dozvoljava više da obnovi mandat. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da će se kandidovati za člana Predsedništva BiH iz… »
Vesti dana »
RHMZ javlja: Ako ste upravo krenuli na posao, jedna pojava preti da vam pokvari jutro - otvorite četvore oči za volanom!
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Novi ruski napad na Sumi: Više od 10 dronova pogodilo grad u samo pola sata
Euronews pre 26 minutajoš 12 povezanih
Vestbruk vratio vreme i opet pobegao Jokiću! Tripl-dabl iskusnog NBA asa u porazu Kingsa!
Kurir pre 22 minutajoš 9 povezanih
Danas je Sveti Alimpije, jedan od tri velika Stolpnika: Veruje se da ne treba jesti ovu vrstu mesa
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih