Povezane vesti
"Neću tvoje saučešće: Se*onjo!" Učenica škole u kojoj se dogodio masakr brutalno odgovorila Trampu
Blic 16.02.2018
Nakon što je američki predsednik Donald Tramp putem Tvitera izjavio saučešće porodicama 17 žrtava ubijenih u napadu u srednjoj školi u Floridi, jedna učenica te škole mu je besno odgovorila, a njen tvit se proširio velikom brzinom. - Moje saučešće i… »
Pravi odgovor Trampu: "Ne treba mi tvoje saučešće, ser**o"
Press 16.02.2018
Odgovor učenice napadnute škole u Floridi američkom predsedniku Donaldu Trumpu munjevito se širi internetom. "Ne treba mi tvoje je**no saučešće." Foto:B92.net Naime, kako je preneo hrvatski portal Index.hr, nakon što je 19-godišnji Nikolas Kruz u školi… »
Tramp: Američki narod udružen posle pucnjave na Floridi
Blic 15.02.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nijedno dete ne bi trebalo da ide u školu strahujući za svoj život i ocenio da je narod "udružen poput jedne velike američke porodice", nakon što je 17 osoba ubijeno u pucnjavi u srednjoj školi na Floridi… »
Vesti dana »

Danas oblačno i nestabilno, lokalno moguće nepogode
Glas Zapadne Srbije pre 14 minutajoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 20 minutajoš 17 povezanih

Zemljotres jačine 7,5 stepeni između Južne Amerike i Antarktika Čile izdao upozorenje na cunami
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih

Pravnik: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
N1 Info pre 14 minutajoš 1 povezana

Novaković (NPS): Protesti pokazali slabost SNS-a, okupljanja su demonstracija nemoći
Nedeljnik pre 5 minutajoš 1 povezana