Повезане вести

Дачић данас у Софији: Очекују га неформални састанци са колегама из Европске уније

Дачић данас у Софији: Очекују га неформални састанци са колегама из Европске уније

Србија данас 16.02.2018
Дачић данас у Софији неформално са колегама из Европске уније. Први потпредседник владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић боравиће данас у Софији, где ће учествовати на неформалном састанку министара спољних послова… »
Могерини: Вучић и Тачи су јасно за дијалог, оптимиста сам

Слободна Европа 16.02.2018
Јасна је решеност председника Србије и Косова, Александра Вучића и Хашима Тачија, за наставак дијалога и они су почели разговоре о склапању правно-обавезујућег споразума о нормализацији односа, оценила је у Софији висока… »
Могерини: Вучић и Тачи јасно за дијалог, разговарају већ о споразуму о Косову

Могерини: Вучић и Тачи јасно за дијалог, разговарају већ о споразуму о Косову

Бета видео 16.02.2018
СОФИЈА - Јасна је решеност председника Србије и Косова, Александра Вучића и Хашима Тачија, за наставак дијалога, оценила је данас у Софији висока представница Европске уније Федерика Могерини. Она је рекла да је ``реалистично… »
Дачић у Софији поручује: Без арогантних порука и да се поштује став Европске Уније

Дачић у Софији поручује: Без арогантних порука и да се поштује став Европске Уније

Србија данас 16.02.2018
"Немојте да нас вређате или понижавате" Потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, који у Софији учествује на неформалном састанку министара спољних послова ЕУ и држава кандидата, поручио је да је… »
Вучић и тачи већ разговарају о споразуму: Могерини оптимиста по питању договора Београда и Приштине

Вучић и тачи већ разговарају о споразуму: Могерини оптимиста по питању договора Београда и Приштине

Телеграф 16.02.2018
Ја сам реално оптимиста да ће то донети резултате до краја нашег мандата, што је крај 2019. године, рекла је Могерини. Шефица дипломатије ЕУ Федерика Могерини каже да очекује да Београд и Приштина постигну правно обавезујући… »
Немојте да нас вређате или понижавате! Дачић загрмео у Бугарској: Контрапродуктивно је да неки министри иностраних послова…

Немојте да нас вређате или понижавате! Дачић загрмео у Бугарској: Контрапродуктивно је да неки министри иностраних послова…

Телеграф 16.02.2018
Између Словеније и Хрватске се води велики гранични спор. Како то да ово правило није тада поштовано - запитао је Дачић и додао да би с друге стране замолио све колеге да поштују заједнички став ЕУ. Потпредседник Владе Србије и… »

Н1 Инфо 16.02.2018
Јасна је решеност председника Србије и Косова, Александра Вучића и Хашима Тачија, за наставак дијалога и они су почели разговоре о склапању правно-обавезујућег споразума о нормализацији односа, оценила је у Софији висока… »
Дачић на неформалном састанку министара ЕУ у Софији

Дачић на неформалном састанку министара ЕУ у Софији

Н1 Инфо 16.02.2018
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић учествовао је у Софији на неформалном састанку министара спољних послова ЕУ и држава кандидата за чланство, саопштио је Дачићев кабинет. Састанак су… »
Дачић у Софији на састанку ЕУ и држава кандидата (фото)

Дачић у Софији на састанку ЕУ и држава кандидата (фото)

Телеграф 16.02.2018
Састанке у Гимних формату традиционално организује држава чланица која председава Савету ЕУ, а од 1. јануара је то Бугарска. У Софији је данас почео неформални састанак министара спољних послова ЕУ и држава кандидата, на којем… »
Дачић у Софији: Почео састанак ЕУ и држава кандидата

Дачић у Софији: Почео састанак ЕУ и држава кандидата

Србија данас 16.02.2018
Дачић данас у Софији неформално са колегама из Европске уније. У Софији је данас почео неформални састанак министара спољних послова ЕУ и држава кандидата, на којем Србију представља шеф дипломатије Ивица Дачић. Састанке у… »

Вести дана »