Повезане вести
Ђани објавио слику из кревета на којој је голишав, и то са рођеним сином! (фото)
Телеграф 16.02.2018
Певач је активан на друштвеним мрежама, па не престаје да шокира своје фанове чудним објавама. Фолк певач Радиша Трајковић Ђани похвалио се на свом Инстаграм профилу фотографијом са сином Марком Трајковићем. Ђани је овом објавом… »
Анђело се гушио у сузама док је причао потресне детаље о својој породици, Гоца и Теодора нису могле да га смире! (ВИДЕО)
Телеграф 16.02.2018
То је живот. Мораш да будеш јак. Ја сам рекла, мени су сад неке ствари јасне, сад не дам више длака да падне на вас... - Тешила је Гоца Анђела. Анђело Ранковић завршио је у сузама након што се сетио своје породице, а онда је… »
Филипов отац у емисији уживо рекао све што мисли о Кији и Марији Ани, кад би чули његове речи настао би тотални преокрет у…
Телеграф 16.02.2018
Филипов отац искрено је рекао шта мисли и о Кији, али и о Марији Ани. Отац Филипа Ђукића, Зоран, претходне ноћи гостовао је у Задрузи, где је као и до сада потпуно искрено говорио о свом сину. Међутим, поред приче о Филипу, Зоран… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана