Povezane vesti

Đani objavio sliku iz kreveta na kojoj je golišav, i to sa rođenim sinom! (foto)

Đani objavio sliku iz kreveta na kojoj je golišav, i to sa rođenim sinom! (foto)

Telegraf 16.02.2018
Pevač je aktivan na društvenim mrežama, pa ne prestaje da šokira svoje fanove čudnim objavama. Folk pevač Radiša Trajković Đani pohvalio se na svom Instagram profilu fotografijom sa sinom Markom Trajkovićem. Đani je ovom objavom uspeo da… »
Anđelo se gušio u suzama dok je pričao potresne detalje o svojoj porodici, Goca i Teodora nisu mogle da ga smire! (VIDEO)

Anđelo se gušio u suzama dok je pričao potresne detalje o svojoj porodici, Goca i Teodora nisu mogle da ga smire! (VIDEO)

Telegraf 16.02.2018
To je život. Moraš da budeš jak. Ja sam rekla, meni su sad neke stvari jasne, sad ne dam više dlaka da padne na vas... - Tešila je Goca Anđela. Anđelo Ranković završio je u suzama nakon što se setio svoje porodice, a onda je spomenuo i svoju… »
Filipov otac u emisiji uživo rekao sve što misli o Kiji i Mariji Ani, kad bi čuli njegove reči nastao bi totalni preokret u…

Filipov otac u emisiji uživo rekao sve što misli o Kiji i Mariji Ani, kad bi čuli njegove reči nastao bi totalni preokret u…

Telegraf 16.02.2018
Filipov otac iskreno je rekao šta misli i o Kiji, ali i o Mariji Ani. Otac Filipa Đukića, Zoran, prethodne noći gostovao je u Zadruzi, gde je kao i do sada potpuno iskreno govorio o svom sinu. Međutim, pored priče o Filipu, Zoran je bio iskren i… »

Vesti dana »