Повезане вести

"За дете ми треба пара, још ће жена да ме вара! Права једна српска драма - рађаће се деца сама!" Стигла нам је и Нинина…

"За дете ми треба пара, још ће жена да ме вара! Права једна српска драма - рађаће се деца сама!" Стигла нам је и Нинина…

Телеграф 16.02.2018
Преносимо вам песму једне Нине, која је на ироничан начин пренела виђење, како каже, ове "фарсе" која се направила око обичног слогана. Након што су се бројни читаоци јавили нашој редакцији са својим предлозима за слоган за… »
Ево који проблеми муче Српкиње, а важнији су од слогана подстицаја за рађање беба

Ево који проблеми муче Српкиње, а важнији су од слогана подстицаја за рађање беба

Телеграф 16.02.2018
Понекад нам се чини да су труднице најпривилегованија категорија становништва у земљи Нажалост, само нам се чини! Потрага за слоганом за повећање наталитета поделила је Србију. Док се једни труде да својим предлозима помогну… »
"Лако је родити, треба отхранити" вс "Љубав води да се беба роди": У току је рат коментарима на Телеграфу, а све је почело…

"Лако је родити, треба отхранити" вс "Љубав води да се беба роди": У току је рат коментарима на Телеграфу, а све је почело…

Телеграф 16.02.2018
Како бисмо помогли надлежнима да пронађу најбољу крилатицу, позвали смо читаоце да дају свој допринос. Ево шта смо добили! "Љубав води, да се беба роди!" Овај слоган који нам је послао Бранко из Београда само је један од многих… »

Вести дана »