Povezane vesti

"Za dete mi treba para, još će žena da me vara! Prava jedna srpska drama - rađaće se deca sama!" Stigla nam je i Ninina…

"Za dete mi treba para, još će žena da me vara! Prava jedna srpska drama - rađaće se deca sama!" Stigla nam je i Ninina…

Telegraf 16.02.2018
Prenosimo vam pesmu jedne Nine, koja je na ironičan način prenela viđenje, kako kaže, ove "farse" koja se napravila oko običnog slogana. Nakon što su se brojni čitaoci javili našoj redakciji sa svojim predlozima za slogan za kampanju povećanja… »
Evo koji problemi muče Srpkinje, a važniji su od slogana podsticaja za rađanje beba

Evo koji problemi muče Srpkinje, a važniji su od slogana podsticaja za rađanje beba

Telegraf 16.02.2018
Ponekad nam se čini da su trudnice najprivilegovanija kategorija stanovništva u zemlji Nažalost, samo nam se čini! Potraga za sloganom za povećanje nataliteta podelila je Srbiju. Dok se jedni trude da svojim predlozima pomognu pri izboru najbolje… »
"Lako je roditi, treba othraniti" vs "Ljubav vodi da se beba rodi": U toku je rat komentarima na Telegrafu, a sve je počelo…

"Lako je roditi, treba othraniti" vs "Ljubav vodi da se beba rodi": U toku je rat komentarima na Telegrafu, a sve je počelo…

Telegraf 16.02.2018
Kako bismo pomogli nadležnima da pronađu najbolju krilaticu, pozvali smo čitaoce da daju svoj doprinos. Evo šta smo dobili! "Ljubav vodi, da se beba rodi!" Ovaj slogan koji nam je poslao Branko iz Beograda samo je jedan od mnogih koji su stigli na… »

Vesti dana »