Povezane vesti
Prve izjave Anđelovog ujaka! Evo šta kaže na Gocine žestoke optužbe na njihov račun i tužbi koju podnosi protiv nje!
Telegraf 17.02.2018
- Mene je sramota da idem po sudovima da se blamiram, ali ovo je prešlo svaku granicu - rekao je Anđelov ujak Predrag Peđa Ranković za Telegraf. Anđelo Ranković zbog veze sa Teodorom Džehverović prolazi kroz pravi haos u Zadruzi, naročito otkad… »
Da mogu, svi bi me nožem izboli! Uplakana Luna pukla, hoće da ide kući, besni Sloba hoće da prebije sve koji su prozivali…
Telegraf 17.02.2018
Luna je u teškoj depresiji i Sloba nikako nije mogao da je oraspoloži. Popustili su živci Luni i ona je ubeđena da je svi u kući mrze, i opet je ponavljala da želi da ide kući. Izabrani najveći foliranti u "Zadruzi", a kada su saopštena njihova… »
Izabrani najveći foliranti u "Zadruzi", a kada su saopštena njihova imena počela je opšta svađa (VIDEO)
Telegraf 17.02.2018
Ukućani nisu imali dilemu i većinu glasova je dobila jedna od zadrugarki. Danas je bio dan za biranje najvećih foliranata u " Zadruzi" i najviše glasova ukućana je dobila Kija Kockar. Više ne može da me pravi budalom! Luna oplela po Kiji na njene… »
Filipa pitali da odmah odabere sa kim bi bio u vezi - Kijom ili Marijom Anom, a zbog odgovora je nastao zemljotres u kući…
Telegraf 17.02.2018
Marija Ana i Filip definitivno su stavili tačku na svoju zajedničku emotivnu priču. Nadežda Biljić prethodne noći je u Igri istine pitanjem "ubola" pravo u centar! Njeno pitanje bilo je namenjeno Filipu Đukiću, a glasilo je: "Kad bi morao da… »
Više ne može da me pravi budalom! Luna oplela po Kiji na njene oči, a ovakvu Kristininu reakciju niko nije očekivao…
Telegraf 17.02.2018
- Mirnija sam i ja i on zato što više uopšte ne pričamo o tome, komunikacija nam se ne svodi na to - rekla je Đoganijeva. Učesnici Zadruge prošle noći konačno su bili malo oštriji i iskreniji u pitanjima, ali i u odgovorima. Jedno od pitanja… »
Sramota me je u šta ti veruješ! Filip žestoko isprozivao Mariju Anu, a onda je ona otkrila šok detalj o tome odakle Filipu…
Telegraf 17.02.2018
Strasti između Smiljanićeve i Đukića se ne smiruju. Zadrugari su prethodne noći igrali Igru istine, a može se slobodno reći da je veče bilo više nego burno! Naročito između Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića, koji su odmah na početku… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 13 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih