Povezane vesti

Prve izjave Anđelovog ujaka! Evo šta kaže na Gocine žestoke optužbe na njihov račun i tužbi koju podnosi protiv nje!

Prve izjave Anđelovog ujaka! Evo šta kaže na Gocine žestoke optužbe na njihov račun i tužbi koju podnosi protiv nje!

Telegraf 17.02.2018
- Mene je sramota da idem po sudovima da se blamiram, ali ovo je prešlo svaku granicu - rekao je Anđelov ujak Predrag Peđa Ranković za Telegraf. Anđelo Ranković zbog veze sa Teodorom Džehverović prolazi kroz pravi haos u Zadruzi, naročito otkad… »
Da mogu, svi bi me nožem izboli! Uplakana Luna pukla, hoće da ide kući, besni Sloba hoće da prebije sve koji su prozivali…

Da mogu, svi bi me nožem izboli! Uplakana Luna pukla, hoće da ide kući, besni Sloba hoće da prebije sve koji su prozivali…

Telegraf 17.02.2018
Luna je u teškoj depresiji i Sloba nikako nije mogao da je oraspoloži. Popustili su živci Luni i ona je ubeđena da je svi u kući mrze, i opet je ponavljala da želi da ide kući. Izabrani najveći foliranti u "Zadruzi", a kada su saopštena njihova… »
Izabrani najveći foliranti u "Zadruzi", a kada su saopštena njihova imena počela je opšta svađa (VIDEO)

Izabrani najveći foliranti u "Zadruzi", a kada su saopštena njihova imena počela je opšta svađa (VIDEO)

Telegraf 17.02.2018
Ukućani nisu imali dilemu i većinu glasova je dobila jedna od zadrugarki. Danas je bio dan za biranje najvećih foliranata u " Zadruzi" i najviše glasova ukućana je dobila Kija Kockar. Više ne može da me pravi budalom! Luna oplela po Kiji na njene… »
Filipa pitali da odmah odabere sa kim bi bio u vezi - Kijom ili Marijom Anom, a zbog odgovora je nastao zemljotres u kući…

Filipa pitali da odmah odabere sa kim bi bio u vezi - Kijom ili Marijom Anom, a zbog odgovora je nastao zemljotres u kući…

Telegraf 17.02.2018
Marija Ana i Filip definitivno su stavili tačku na svoju zajedničku emotivnu priču. Nadežda Biljić prethodne noći je u Igri istine pitanjem "ubola" pravo u centar! Njeno pitanje bilo je namenjeno Filipu Đukiću, a glasilo je: "Kad bi morao da… »
Više ne može da me pravi budalom! Luna oplela po Kiji na njene oči, a ovakvu Kristininu reakciju niko nije očekivao…

Više ne može da me pravi budalom! Luna oplela po Kiji na njene oči, a ovakvu Kristininu reakciju niko nije očekivao…

Telegraf 17.02.2018
- Mirnija sam i ja i on zato što više uopšte ne pričamo o tome, komunikacija nam se ne svodi na to - rekla je Đoganijeva. Učesnici Zadruge prošle noći konačno su bili malo oštriji i iskreniji u pitanjima, ali i u odgovorima. Jedno od pitanja… »
Sramota me je u šta ti veruješ! Filip žestoko isprozivao Mariju Anu, a onda je ona otkrila šok detalj o tome odakle Filipu…

Sramota me je u šta ti veruješ! Filip žestoko isprozivao Mariju Anu, a onda je ona otkrila šok detalj o tome odakle Filipu…

Telegraf 17.02.2018
Strasti između Smiljanićeve i Đukića se ne smiruju. Zadrugari su prethodne noći igrali Igru istine, a može se slobodno reći da je veče bilo više nego burno! Naročito između Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića, koji su odmah na početku… »

Vesti dana »