Povezane vesti
Vraćeno ukradeno violončelo od milion evra
Radio 021 17.02.2018
Violončelo iz 18. veka, procenjeno na više od milion evra, koje je u četvrtak uveče ukradeno francuskoj solistkinji Ofeli Gajar, jutros je nađeno. "Dobila sam aninimni poziv i rečeno mi je da je moje violončelo u kolima ispred moje kuće. Našla… »
Čelistkinji ukraden instrument vredan više od milion evra
Radio 021 17.02.2018
Nagrađivanoj francuskoj umetnici Ofeli Galjard lopovi su pod pretnjom nožem ukrali čelo vredno više od milion evra, ispred njene kuće u predgrađu Pariza. "Pomozite! Moje čelo je ukradeno večeras u tamnocrvenom koferu", napisala je Galjard u poruci… »
Pod pretnjom nožem: Ukradeno čelo vredno 1.3 miliona evra
Blic 17.02.2018
Nagrađivanoj francuskoj umetnici Ofeli Galjard lopovi su pod pretnjom nožem ukrali čelo vredno više od milion evra, ispred njene kuće u predgrađu Pariza. "Upomoć! Moje čelo je ukradeno večeras u tamnocrvenom koferu", napisala je Galjardova u… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 32 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije uputio važnu poruku: Apelujem na institucije i učesnike skupa da sutrašnji dan prođe u miru
Kurir pre 32 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih