Povezane vesti
Kupce na pijaci u Mirijevu danas su iznenadili pokloni
Blic 17.02.2018
Mirijevce koji su se danas uputili na lokalnu pijacu dočekao je mali znak pažnje od JKP "Gradske pijace", pa su kupcima podeljeni cegeri sa porukom "Ja volim moju pijacu Mirijevo". Kako navode iz ovog preduzeća, platneni cegeri su poklon za ukazano… »
Na pijaci Mirijevo građanima poklanjani cegeri
Studio B 17.02.2018
JKP „Gradske pijace” su danas kupcima na pijaci „Mirijevo“ poklanjali cegere sa natpisom „Ja volim moju pijacu“ kao znak pažnje na ukazanom poverenju i redovnoj kupovini poljoprivrednih proizvoda na ovoj pijaci. I ovog puta sugrađani su bili… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO U Beogradu zauzeti Brankov most i Gazela, u Novom Sadu blokada kod Futoške pijace: U više od 30 gradova građani traže izbore ( FOTO, VIDEO)
Nova pre 19 minutajoš 19 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 6 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih

Blokaderi se "ispumpali" u celoj Srbiji! Sve manje blokadera foteljaša na ulicama: Ovo je presek stanja po gradovima u Srbiji (foto)
Kurir pre 19 minutajoš 36 povezanih