Povezane vesti
Potresna ispovest danijele iz Leskovca koja je pobedila rak: Bila sam nepokretna, ljudi su bežali od mene kao da sam zarazna…
Kurir 17.02.2018
LESKOVAC - Imala je samo 11 godina, petice u dnevniku, a smešila joj se i sportska karijera, kada je na rutinskom pregledu otkriveno da ima akutnu leukemiju. Sada ima 25 godina, asistent je na fakultetu i sprema se da upiše doktorske studije. Kako… »
Ispovest Danijele koja je pobedila rak: Zdravi su bežali od mene kao da sam zarazna, a mnogi moji prijatelji iz bolnice sada…
Telegraf 17.02.2018
- Teško su mi padala i zabrinuta lica roditelja i to što su ponekada nesvesno pokazivali strah od moje smrti - priseća se lepa Leskovčanka. Danijelu Pavlović iz Leskovca poslednjih godina viđamo kako na akcijama NURDOR-a nasmejano i hrabro poziva na… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 5 satijoš 28 povezanih

MUP: Neistiniti navodi Tepić da su Srbiji dostavljeni podaci o vezi državnog vrha i kriminalaca
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Siniša Mali: Expo 2027 je naša najveća razvojna šansa, 2028. kreće novi investicioni ciklus
Kurir pre 56 minutajoš 15 povezanih