Повезане вести
Рита Ора наступала пред 300.000 људи у Приштини
Трачара 18.02.2018
Британска певачица, рођена на Косову и Метохији, Рита Ора, наступила је у суботу увече на прослави 10 година независности Косова. Певачица је певала пред више од 300.000 људи, који су дошли да је поздраве, а пред сам почетак… »
Рита Ора на концерту на Косову: Поносна сам што сам Шиптарка
Вести онлине 18.02.2018
Велика се бура дигла око наступа певачице Рите Оре поводом десетогодишњице од тренутка када је Косово самостално прогласило независност. Она је јуче стигла у Приштину, а потом и одржала наступ. Она је читав дан обилазила град, а… »
Пљуште осуде: Светски позната певачица се похвалила фотографијом због које су је многи Срби жестоко извређали
Блиц 17.02.2018
Певачица Рита Ора стигла је данас током поподнева у Приштину где ће ускоро имати први наступ у том граду. Разлог њене посете је поводом десетогодишњице од тренутка када је Косово самостално прогласило независност. Свако мало на… »
Вести дана »
Дан посвећен Светом Алимпију Столпнику, исцелитељу и заштитнику сточара
РТС пре 1 сатјош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана