Povezane vesti
"Vozio sam više od 180 kilometara na čas, platio sam astronomsku kaznu u Hrvatskoj!"
Vesti online 18.02.2018
Predsednik RS Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog prekoračenja brzine na autoputu u Hrvatskoj, ali je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje. Dodik je rekao da je u Hrvatskoj vozio više od 180… »
Dodik: Vozili smo 180, platili astronomsku kaznu
Mondo 18.02.2018
Predsednik RS Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog prekoračenja brzine na autoputu u Hrvatskoj. Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba Međutim, odbacio je tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje. Dodik je rekao… »
Dodik:Platio sam „astronomsku kaznu” u Hrvatskoj
Politika 18.02.2018
BANjALUKA - Predsednik RS Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog prekoračenja brzine na autoputu u Hrvatskoj, ali je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje. Dodik je rekao da je u Hrvatskoj vozio… »
"Vozio sam više od 180 kilometara na čas, platio sam astronomsku kaznu u Hrvatskoj!"
BK TV 18.02.2018
Predsednik RS Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog prekoračenja brzine na autoputu u Hrvatskoj, ali je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje. Dodik je rekao da je u Hrvatskoj vozio više od 180… »
Dodik: Platio sam astronomsku kaznu u Hrvatskoj zbog prekoračenja brzine
Telegraf 18.02.2018
On je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje. Predsednik RS Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog prekoračenja brzine na auto-putu u Hrvatskoj, ali je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman… »
Dodik potvrdio da je napravio saobraćajni prekršaj u Hrvatskoj: "Radar je zabeležio 180 km/h, platili smo kaznu"
Blic 18.02.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog brze vožnje na autoputu u Hrvatskoj, ali je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje. Dodik je, u Zalužanima gje je obišao radove… »
Vesti dana »
Promenljivo pre podne, kiša i lokalni pljuskovi posle podne
RTV Novi Pazar pre 33 minutajoš 22 povezane
Zelenski: Pokloni Putinu neće doneti mir, Rusija će se odužiti daljim terorom
NIN pre 48 minutajoš 40 povezanih
Zaključen Jedinstveni birački spisak za parlamentarne izbore zakazane za 25. oktobar
NIN pre 48 minutajoš 16 povezanih
Niški glumac Aleksandar Marinković: Mog sina su aktivisti SNS pretukli ispred pozorišta
Beta pre 59 minutajoš 10 povezanih