Повезане вести
"Позвао сам сенатора да помогне" (фото)
Мондо 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић пренео је вечерас новинарима да је од америчког сенатора Рона Џонсона тражио да помогне у стабилизацији региона. Фото: Тањуг/Димитрије Голл Вучић је прецизирао да је позвао сенатора да замоли… »
"Позвао сам сенатора да замоли Албанце за спремност на компромис"
РТВ 18.02.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас, трећи пут у само осам месеци, са америчким сенатором Роном Џонсоном, који га је у више наврата називао кључним лидером у региону. Вучић је пренео новинарима да је… »
Вучић и Џонсон: Стрпљење и флексибилност кључни за регион
Вечерње новости 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић и амерички сенатор Рон Џонсон сагласни су да су стрпљење и флексибилност кључне речи за решавање свих питања у региону, па и односа Београда и Приштине. Председник Србије Александар Вучић… »
У Београд стигао амерички сенатор кога би "било добро имати за пријатеља", а ово су главне теме разговора с Вучићем
Блиц 18.02.2018
Амерички сенатор и председавајући Подкомитета за Европу при Одбору за спољне послове у америчком сенату Рон Џонсон стиже данас у посету Србији, где ће се око 19 сати у вили "Мир" састати са председником Србије Александром… »
Амерички сенатор: Дошао сам да чујем Вучића /фото
Мондо 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас, у вили Мир, америчког сенатора Рона Џонсона. "Сваки договор мора бити праведан за све стране, мора узети у обзир будућност свих", поручио је вечерас амерички сенатор Рон… »
Вучић примио сенатора Џонсона
РТС 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас, у вили "Мир", америчког сенатора Рона Џонсона, а након разговора планирано је обраћање медијима. Александар Вучић и Рон Џонсон састали су се већ три пута у протеклих осам… »
Вести дана »
"Србијавоз": Кондуктерка у возу препознала несталу девојчицу из Новог Сада
Радио 021 пре 2 сатајош 39 повезаних
Трамп рекао да ће повући знатно више од најављених 5.000 војника из Немачке
Данас пре 1 сатјош 26 повезаних
Грчка ће суспендовати ЕЕС систем на границама током лета, тврди конзулка у Солуну
Данас пре 42 минутајош 20 повезаних
Прогноза за недељу, 3. мај: Данас након хладног јутра сунчано и топлије време
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних