Повезане вести

"Позвао сам сенатора да помогне" (фото)

"Позвао сам сенатора да помогне" (фото)

Мондо 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић пренео је вечерас новинарима да је од америчког сенатора Рона Џонсона тражио да помогне у стабилизацији региона. Фото: Тањуг/Димитрије Голл Вучић је прецизирао да је позвао сенатора да замоли… »
"Позвао сам сенатора да замоли Албанце за спремност на компромис"

"Позвао сам сенатора да замоли Албанце за спремност на компромис"

РТВ 18.02.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас, трећи пут у само осам месеци, са америчким сенатором Роном Џонсоном, који га је у више наврата називао кључним лидером у региону. Вучић је пренео новинарима да је… »
Вучић и Џонсон: Стрпљење и флексибилност кључни за регион

Вучић и Џонсон: Стрпљење и флексибилност кључни за регион

Вечерње новости 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић и амерички сенатор Рон Џонсон сагласни су да су стрпљење и флексибилност кључне речи за решавање свих питања у региону, па и односа Београда и Приштине. Председник Србије Александар Вучић… »
У Београд стигао амерички сенатор кога би "било добро имати за пријатеља", а ово су главне теме разговора с Вучићем

У Београд стигао амерички сенатор кога би "било добро имати за пријатеља", а ово су главне теме разговора с Вучићем

Блиц 18.02.2018
Амерички сенатор и председавајући Подкомитета за Европу при Одбору за спољне послове у америчком сенату Рон Џонсон стиже данас у посету Србији, где ће се око 19 сати у вили "Мир" састати са председником Србије Александром… »
Амерички сенатор: Дошао сам да чујем Вучића /фото

Амерички сенатор: Дошао сам да чујем Вучића /фото

Мондо 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас, у вили Мир, америчког сенатора Рона Џонсона. "Сваки договор мора бити праведан за све стране, мора узети у обзир будућност свих", поручио је вечерас амерички сенатор Рон… »
Вучић примио сенатора Џонсона

Вучић примио сенатора Џонсона

РТС 18.02.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас, у вили "Мир", америчког сенатора Рона Џонсона, а након разговора планирано је обраћање медијима. Александар Вучић и Рон Џонсон састали су се већ три пута у протеклих осам… »

Вести дана »