Povezane vesti
Dačić: Imam poruku za Vučića
Mondo 18.02.2018
Na izborima za Beograd ne smeju da pobede stranke koje ne mogu da garantuju stabilnost i Beograda i Srbije, rekao je predsednik SPS Ivica Dačić na izbornoj konvenciji liste SPS-JS. Vučiću uputio poruku. Foto: Tanjug/Rade Prelić On je istovremeno imao… »
Dačić: Svi koji su voleli Tita da glasaju za nas
RTS 18.02.2018
Na predizbrnoj konvenciji SPS-a i Jedinstvene Srbije u hali Pinki u Zemunu, Ivica Dačić poziva sve koji su voleli Josipa Broza Tita, Slobodana Miloševića, njega i Dragana Markovića Palmu, da glasaju za njihovu listu. Jedan od nosilaca liste SPS - JS… »
Dačić: Ko je voleo Tita i Slobu sada da glasa za Antića
Novi magazin 18.02.2018
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je večeras sve građane koji su, kako je rekao, voleli Josipa Broza Tita i Slobodana Miloševića da na beogradskim izborima 4. marta glasaju za kandidata koalicije SPS - Jedinstvena Srbija… »
(Video) Centralni predizborni skup SPS-JS Ovacije za Dačića: Uvek sam radio za Srbiju, nikad za partiju! Ko je voleo Tita i…
Kurir 18.02.2018
1 / 41 Foto: Damir Dervišagić BEOGRAD - Centralni predizborni skup koalicije "Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) - Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija (JS)" održan je danas u zemunskoj Hali Pinki. Konvencija je završena obraćanjem… »
Vesti dana »
Objavljen spisak zemalja iz kojih su turisti nestali u poplavama u Nepalu, među njima je i državljanin Srbije
RTS pre 22 minutajoš 65 povezanih
Ko je izostavljen iz zahvalnice JP "Vojvodinašuma"? Gasili požare rame uz rame sa Srbima, ali njih nema na spisku
Nova pre 57 minutajoš 41 povezana
U Gornjem Milanovcu 14 sela bez vode zbog pucanja magistralnog cevovoda
Beta pre 42 minutajoš 26 povezanih
Čović: Mi smo Košarkaški savez Srbije, trenutno ne razmišljamo o promeni imena
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih