Povezane vesti

Iznenadio sve: Pobednik "Zvezda Granda" se venčao u tajnosti, a tek da vidite kako su obučeni mladenci! (foto)

Iznenadio sve: Pobednik "Zvezda Granda" se venčao u tajnosti, a tek da vidite kako su obučeni mladenci! (foto)

Telegraf 18.02.2018
Aleksa Perović i njegova devojka Milica Pajčin su se venčali pre nekoliko meseci, a to su tek sad otkrili javnosti. Mladi pevač Aleksa Perović se u tajnosti venčao sa svojom devojkom Milicom Pajčin, koja bi trebalo da se porodi u aprilu. Viđi… »
Izmanipulisala me je, laže kako zine! Luna rekla da pogrešila što se družila sa Kijom, pa konačno priznala šta zaista…

Izmanipulisala me je, laže kako zine! Luna rekla da pogrešila što se družila sa Kijom, pa konačno priznala šta zaista…

Telegraf 18.02.2018
- Ona me je provocirala, kanalila, sada će bude onako kako ja hoću, bez ikakve komunikacije - poručila je Luna. Posle nekoliko meseci pretvaranja da je sve u redu, Sloba i Luna su prekinuli svaki kontakt sa Kijom, a Đoganijeva ističe koliko joj je… »
Viđi, trebalo bi što više Crnogoraca ubačivati! Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni! (video)

Viđi, trebalo bi što više Crnogoraca ubačivati! Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni! (video)

Telegraf 18.02.2018
Anketa Telegrafa je pokazala da se "Zadruga" prati svakodnevno a neki od odgovora su bili vrhunski. Još od septembra prošle godine, kao da postoji sam jedna tema u Srbiji, a to je " Zadruga". Zbog toga smo na ulicama Beograda napravili anketu i… »

Vesti dana »