Povezane vesti
Jedna je imala 80 odsto glasova, a druga samo 20 odsto! Obe su se načisto pogubile u igri, evo koja je izbačena iz "Zadruge"…
Telegraf 19.02.2018
Posle burnog duela odlučeno je da li Nena ili Nadežda napušta rijaliti. Ove nedelje za izbacivanje iz "Zadruge" su bile nominovane Nena Petrović i Nadežda Biljić i jedna od njih je morala da napusti rijaliti. Viđi, trebalo bi što više Crnogoraca… »
Čim je izabran, novi vođa odmah zapretio zadrugarima: Zbog mene ćete plakati! (VIDEO)
Telegraf 19.02.2018
- Znam da vam je ovo najteže što vam se desilo u životu, ali eto, neću biti dosadan gazda - poručila je nova gazdarica. Nakon što je Nena Petrović napustila Zadrugu, ostavila je pismo zadrugarima, a kako pravila nalažu, ona je imenovala novog… »
Kija opisala najlepši poklon koji je dobila od Slobe, pa priznala da je mislila da joj ga je poslao drugi muškarac! (VIDEO)
Telegraf 19.02.2018
- Dolazi čovek, nosi, kao ne znam od koga je... Majke mi sam se istripovala ko mi šalje - rekla je Kija. Kristina Kija Kockar je u razgovoru sa Anom Korać i Lepim Mićom spomenula Slobu Radanovića i prisetila se najlepšeg poklona koji je dobila od… »
Maca i Marija Ana se žestoko posvađale, umešao se Bora, a potom je Diskrecija uradila nešto što je zapanjilo sve…
Telegraf 19.02.2018
Zadrugarke su čašćavale jedna drugu brutalnim uvredama, a kada je došao Santana, nastao je opšti haos. Žestoka svađa nastala je prošle noći između Mace Diskrecija i Marija Ane. Uzrok ove svađe bio je to što je Maca skolonila stvari Marije Ane… »
Budalo, polomiću ti kosti, zadaviću te! Goca htela da zgromi Teodoru, neverovatno je šta je sve rekla svojoj ćerki! (VIDEO)
Telegraf 19.02.2018
Goca je izgubila živce i održala je Teodori pravu bukvicu. Kad joj padne mrak na oči Goca ne vodi računa o tome šta priča, a kako je noćas izvređala Teodoru, teško je i opisati. Miljana doživela nervni slom, htela da se naguta lekova, pretila da… »
Miljana doživela nervni slom, htela da se naguta lekova, pretila da će da preseče vene, obezbeđenje je u poslednjem…
Telegraf 19.02.2018
Miljana se žalila na loše psihičko stanje a uzrok tome bio je nedostatak cigareta i hrane. Miljana Kulić je prošle noći u Zadruzi napravila čitavu pometnju među zadrugarima. Ona je prvo pokušala da preskoči ogradu, pa je pala i povredila se, a… »
Šta mu bi? Đekson nogom udario Dragicu u glavu, ona zanemela od šoka, a onda se umešala ljubomorna Mina! (VIDEO)
Telegraf 19.02.2018
Đekson je hteo da se našali, ali umesto toga je šutnuo Dragicu nogom u glavu. Noćas je Đekson pokušao da se našali sa Dragicom, ali ona je izvukla deblji kraj jer ju je Nemanja nogom udario u glavu, i to iz punog zaleta. Miljana doživela nervni… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 8 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 54 povezane

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 38 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 56 minutajoš 35 povezanih