Povezane vesti
Pucnjava u restoranu u Americi: Najmanje četiri osobe ranjene, među njima i dete (6), ima životno ugroženih (foto)
Telegraf 19.02.2018
Dečak je dobio metak u nogu. Najmanje četiri osobe, među kojima je i šestogodišnji dečak ranjeni su u pucnjavi ispred restorana "Teksas Redhaus" u San Antoniju. Pucnjava u kojoj je ubijeno 17 ljudi "tragična posledica" pogrešnih koraka: Guverner Floride… »
Nakon tragedije u srednjoj školi na Floridi, Tramp će se sastati sa nastavnicima i đacima
Telegraf 19.02.2018
Učenici koji su preživeli pucnjavu u Parklandu usmerili su svoj gnev na predsednika SAD, tražeći od njega i drugih zvaničnika da učine nešto protiv nasilja oružjem. Američki predsednik Donald Tramp sastaće se sa učenicima i nastavnicima srednjih škola… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 29 minutajoš 37 povezanih

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 57 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 54 minutajoš 26 povezanih