Povezane vesti
Ognjen Mudrinski: Aplauzi dobrodošlice podižu samopouzdanje
Sportski žurnal 19.02.2018
Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski, koji se vratio na teren posle teške povrede, rekao je da mu znače aplauzi dobrodošlice i dodao da je njegova ekipa upisala važnu pobedu protiv Mačve. "Mnogo su mi prijali aplauzi. Poznato je da sam izašao iz… »
Povratnički minuti Ognjena Mudrinskog!
Mozzart sport 19.02.2018
„Šteta što nisam postigao gol, bio sam iza lopte“, poručuje napadač Brađana. Radnika "parao je uši" svima koji su se u subotu veče zatekli na stadionu na Banovom brdu. Posle šestomesečne pauze izazvne teškom povredom fudbalu se vratio Ognjen… »
Mudrinski umalo dao gol na povratničkom debiju: Eh, da sam samo bio dva – tri koraka iza…
Hot sport 19.02.2018
Napadač Čukaričkog je iza sebe ostavio tešku povredu i prelom noge, a na teren se vratio ranije nego što se očekivalo. Gromoglasan aplauz u 76. minutu „parao je uši“ svima koji su se u subotu veče zatekli na stadionu na Banovom brdu. Jer se na… »
Vesti dana »
Srbija postaje deo SEPA: Vučić o otvaranju Klastera 3: "Očekujemo to u januaru ili februaru"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Zahtevi su ispunjeni, mogu da rade šta hoće": Vučić o studentskim blokadama
Blic pre 5 satijoš 1 povezana