Povezane vesti

DF: Knežević neće dobrovoljno u zatvor

DF: Knežević neće dobrovoljno u zatvor

Glas Amerike 19.02.2018
Jednom od lidera DF-a Milanu Kneževiću uručen je poziv Osnovnog suda da se u petak odazove na odsluženje četvoromjesečne zatvorske kazne zbog napada na policajca na protestima oktobra 2015.godine. Predsjedništvo Demokratskog fronta odlučilo je da… »
Knežević neće dobrovoljno u zatvor: Majka mi ne da da idem na robiju, a ja sam majku uvek slušao!

Knežević neće dobrovoljno u zatvor: Majka mi ne da da idem na robiju, a ja sam majku uvek slušao!

Press 19.02.2018
Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore, Milan Knežević, rekao je da neće dobrovoljno otići na izdržavanje zatvorske kazne, jer je to od njega tražila njegova majka. Foto:Vijesti.me Knežević je… »
DF: Knežević se neće dobrovoljno odazvati da odsluži zatvorsku kaznu

DF: Knežević se neće dobrovoljno odazvati da odsluži zatvorsku kaznu

Sputnik 19.02.2018
Demokratski front (DF) održao je danas konferenciju za medije povodom poziva jednom od lidera Demokratskog fronta i predsjedniku Demokratske narodne partije (DNP) Milanu Kneževiću da se u petak javi na odsluženje zatvorske kazne u trajanju od 4… »
Jedan od lidera Demokratskog fronta odbija da ide u zatvor

Jedan od lidera Demokratskog fronta odbija da ide u zatvor

N1 Info 19.02.2018
Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je da se neće dobrovoljno odazvati pozivu za izdržavanje zatvorske kazne na koju je osuđen zbog napada na policajca oktobra 2015. godine. "Neću se dobrovoljno odazvati… »
"Majka mi reče da im živ oditi u zatvor neću": Jedan od lidera crnogorske opozicije objasnio zašto ne ide na izdržavanje…

"Majka mi reče da im živ oditi u zatvor neću": Jedan od lidera crnogorske opozicije objasnio zašto ne ide na izdržavanje…

Nedeljnik 19.02.2018
"Na terasi smo sjedjeli majka i ja, a šarplaninac je bio pušten u dvorištu. Poštar se malo bio uplašio od psa, pa ga je majka dovela do terase..." Jedan od lidera crnogorske opozicije, Milan Knežević, osuđen je na četiri meseca zatvora zbog… »

Kurir 19.02.2018
Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore, Milan Knežević, rekao je da neće dobrovoljno otići na izdržavanje zatvorske kazne, jer je to od njega tražila njegova majka. Knežević je osuđen na četiri… »

Vesti dana »