Повезане вести
ДФ: Кнежевић неће добровољно у затвор
Глас Америке 19.02.2018
Једном од лидера ДФ-а Милану Кнежевићу уручен је позив Основног суда да се у петак одазове на одслужење четворомјесечне затворске казне због напада на полицајца на протестима октобра 2015.године. Предсједништво Демократског… »
Кнежевић неће добровољно у затвор: Мајка ми не да да идем на робију, а ја сам мајку увек слушао!
Пресс 19.02.2018
Председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе, Милан Кнежевић, рекао је да неће добровољно отићи на издржавање затворске казне, јер је то од њега тражила његова мајка. Фото:Вијести.ме… »
Један од лидера Демократског фронта одбија да иде у затвор
Н1 Инфо 19.02.2018
Један од лидера опозиционог Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић изјавио је да се неће добровољно одазвати позиву за издржавање затворске казне на коју је осуђен због напада на полицајца октобра 2015. године. "Нећу се… »
ДФ: Кнежевић се неће добровољно одазвати да одслужи затворску казну
Спутник 19.02.2018
Демократски фронт (ДФ) одржао је данас конференцију за медије поводом позива једном од лидера Демократског фронта и предсједнику Демократске народне партије (ДНП) Милану Кнежевићу да се у петак јави на одслужење затворске казне… »
"Мајка ми рече да им жив одити у затвор нећу": Један од лидера црногорске опозиције објаснио зашто не иде на издржавање казне…
Недељник 19.02.2018
"На тераси смо сједјели мајка и ја, а шарпланинац је био пуштен у дворишту. Поштар се мало био уплашио од пса, па га је мајка довела до терасе..." Један од лидера црногорске опозиције, Милан Кнежевић, осуђен је на четири месеца… »
Кнежевић неће добровољно у затвор: Мајка ми не да да идем на робију, а ја сам мајку увек слушао!
Курир 19.02.2018
Председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе, Милан Кнежевић, рекао је да неће добровољно отићи на издржавање затворске казне, јер је то од њега тражила његова мајка. Кнежевић је… »
Вести дана »

Делић: Вучић ударио на срж лекарске професије, комора мора да штити од утицаја
Н1 Инфо пре 2 сатајош 55 повезаних

Студенти се огласили о начину како је њихов колега доведен на сахрану оца: „Данас су ове лисице на ногама невиних, сутра ће бити …“
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних

Преминуо прослављени амерички глумац и редитељ Роберт Редфорд
Морава инфо пре 5 сатијош 47 повезаних

Пољопривредници позивају на протест подршке ухапшенима на скупу у Новом Саду
Недељник пре 2 сатајош 33 повезане