Повезане вести

Ђорђевић и Јовић с пехаром у репрезентацију

Ђорђевић и Јовић с пехаром у репрезентацију

Политика 19.02.2018
Селектор и плејмејкер Србије после освојеног Купа Немачке с Бајерном на окупљању у Београду. Кошаркашка репрезентација Србије окупила се јуче у београдском хотелу „Краун плаза“, због наставка квалификација за Светско првенство… »
Сале окупио "Орлове", Јовић остао у Минхену

Сале окупио "Орлове", Јовић остао у Минхену

Спортске.нет 19.02.2018
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић окупио је вечерас играче уочи наставка квалификација за Мундобаскет. Репрезентацију Србије до краја недеље очекују два квалификациона меча за одлазак на Светско… »
Ђорђевић окупио репрезентацију: Без Стефана Јовића, плеј Србије због повреде на штакама

Ђорђевић окупио репрезентацију: Без Стефана Јовића, плеј Србије због повреде на штакама

Хот спорт 19.02.2018
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић окупио је данас репрезентативце у хотелу „Краун плаза“, чиме је и званично наша селекција ушла у „фебруарски прозор“ квалификација за пласман на Мундобаскет 2019… »
Искрен осмех ми се озари сваки пут кад видим момке у репрезентацији...

Искрен осмех ми се озари сваки пут кад видим момке у репрезентацији...

Моззарт спорт 19.02.2018
"Ми морамо да гледамо у свој тањир. Морамо да водимо рачуна о ономе што бисмо ми желели да покажемо на терену. Желимо да дођемо до прве победе, па да размишљамо о Аустрији", најављује селектор Ђорђевић. Осмеси, позитивно… »
"Орлови" на окупу: Кошаркаши почели поход на Немачку и Аустрију

"Орлови" на окупу: Кошаркаши почели поход на Немачку и Аустрију

Вести онлине 19.02.2018
Српски кошаркаши окупили су се у Београду у склопу припрема за квалификационе утакмице за одлазак на Светско првенство следеће године у Кину. "Орлови" у петак играју у Немачкој, а у недељу у Аустрији. Селектор Александар… »
Мука око Стефана Јовића: Ударац у рекламу, отеклина на нози и ход на штакама...

Мука око Стефана Јовића: Ударац у рекламу, отеклина на нози и ход на штакама...

Моззарт спорт 19.02.2018
Српски плејмејкер поново се повредио... Одахнула је кошаркашка јавност у Србији када је угледала Стефана Јовића како води минхенски Бајерн ка свом првом трофеју у Купу после равно 50 година чекања. Био је то знак наде и путоказ… »

Вести дана »