Uoči posete Sergeja Lavrova Beogradu

Uoči posete Sergeja Lavrova Beogradu

RTS utorak, 20. februar 2018.
RTS: Uoči posete Sergeja Lavrova Beogradu
U Srbiju u sredu dolazi ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Posetom obeležava 180. godišnjicu uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Rusije. Tom prilikom razgovaraće o političkim i ekonomskim temama.
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, na jučerašnjem otvaranju izložbe posvećene 180. godišnjici diplomatskih odnosa Rusije i Srbije, rekao je da "promene koje su se desile u Evropi i svetu u protekle dve decenije ne... »

Popović: Usklađujemo politiku sa EU, ali nikada nećemo Rusiji uvesti sankcije

Blic utorak, 20. februar 2018.
Ministar zadužen za tehnološki razvoj i inovacije Nenad Popović izjavio je danas da Srbija usklađuje svoju međunarodnu politiku sa EU, ali da nikada neće uvesti sankcije Rusiji i da to nijedna vlada ne bi uradila.
"Srbija usklađuje svoju međunarodnu politiku sa EU u 99 odsto odnosa, ali što se tiče Rusije vrlo je jasan stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića i cele Vlade Srbije da nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji. To ne bi bile... »

Popović: Sankcije Rusiji bile bi sankcije nama samima

RTV utorak, 20. februar 2018.
RTV: Popović: Sankcije Rusiji bile bi sankcije nama samima
BEOGRAD - Ministar zadužen za tehnološki razvoj i inovacije Nenad Popović izjavio je danas da Srbija usklađuje svoju međunarodnu politiku sa EU, ali da nikada neće uvesti sankcije Rusiji i da to nijedna vlada ne bi uradila.
"Srbija usklađuje svoju međunarodnu politiku sa EU u 99 odsto odnosa, ali što se tiče Rusije vrlo je jasan stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića i cele Vlade Srbije da nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji. To ne bi bile... »

Nenad Popović: Važna poseta Lavrova Beogradu

Novi magazin utorak, 20. februar 2018.
Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je danas da je sutrašnja poseta šefa ruske diplomatije Sergeja Lavorova Beogradu veoma važna jer, kako je istakao, pokazuje da je Rusija uvek bila uz Srbiju, kojoj i danas pruža apsolutnu podršku oko pitanja Kosova.
"Lavorov dolazi u Beograd kako bi se obeležilo 180 godina diplomatskih odnosa Srbije i Rusije, to je veliki praznik koji pokazuje da prijateljstvo naše dve zemlje traje vekovima", kazao je Popović za Radio-televiziju Srbije. On... »

Popović: Poseta Lavrova važna

B92 utorak, 20. februar 2018.
B92: Popović: Poseta Lavrova važna
Beograd -- Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio da je sutrašnja poseta šefa ruske diplomatije Sergeja Lavorova Beogradu veoma važna.
Kako je istakao, to pokazuje da je Rusija uvek bila uz Srbiju, kojoj i danas pruža apsolutnu podršku oko pitanja Kosova. "Lavorov dolazi u Beograd kako bi se obeležilo 180 godina diplomatskih odnosa Srbije i Rusije, to je veliki... »
©2018 Netmark d.o.o.