Osumnjičen za otmicu

Osumnjičen za otmicu

Politika utorak, 20. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rasvetlili su otmicu izvršenu u novembru prošle godine i uhapsili M. B. (55), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo. Sumnja se da je M. B. upotrebom fizičke snage primorao četrdesetosmogodišnjeg muškarca da uđe u njegov... »

Uhapšen gročanin: Krao uređaje za spuštanje rampe na pružnom prelazu

Blic utorak, 20. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci uhapsili su S. K. (40) iz Grocke, pod sumnjom da je više puta ukrao uređaje zbog kojih nije moglo da funkcioniše automatsko spuštanje rampe na pružnom prelazu u selu Kusadak, saopstila je danas policija.
Zbog postojanja osnova sumnje da je, od jula 2017. godine do februara ove godine, izvršio krivična dela teška krađa i ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom, policija je uhapsila S. K. (40) iz Grocke. Sumnja... »

U Rumi uhapšen muškarac zbog otmice: Fizički primorao čoveka da mu uđe u kola, pa dolijao posle 4 meseca

Kurir utorak, 20. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rasvetlili su otmicu koja se dogodila u novembru prošle godine i uhapsili M.B. (55), zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo. Sumnja se da je M.B. upotrebom fizičke snage primorao četrdesetosmogodišnjeg muškarca da uđe u njegov automobil i... »

Oteo Rumljanina, pa tražio otkup

Mondo utorak, 20. februar 2018.
Policija u Rumi uhapsila je muškarca (55) koji je osumnjičen da je izvršio otmicu u novembru prošle godine, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Foto: Guliver/getty images, Thinsktock Ilustracija Sumnjа se dа je osumnjičeni upotrebom fizičke snаge primorаo četrdesetosmogodišnjeg muškаrcа dа uđe u njegov аutomobil i odvezаo gа u nepoznаtom prаvcu, trаžeći otkup. Oštećeni... »

Ruma: Uhapšen zbog otmice

Radio 021 utorak, 20. februar 2018.
Policija u Rumi rasvetlila je otmicu koja se dogodila u novembru prošle godine i uhapsila 55-ogodišnjeg M.B.
On se tereti da je upotrebom sile primorao 48-ogodišnjeg muškarca da uđe u njegov automobil i odvezao ga u nepoznatom pravcu, tražeći otkup. Oštećeni je pronađen na području Rume. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova... »

Rasvetljena otmica u Rumi, uhapšen osumnjičeni

RTS utorak, 20. februar 2018.
RTS: Rasvetljena otmica u Rumi, uhapšen osumnjičeni
Policija u Rumi rasvetlila je otmicu koja se dogodila u novembru prošle godine i uhapsili M. B. (55), zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo.
Osumnjičeni M. B. se tereti da je upotrebom fizičke snage primorao četrdesetosmogodišnjeg muškarca da uđe u njegov automobil i odvezao ga u nepoznatom pravcu, tražeći otkup, navela je policija u saopštenju. Dodaju i da je... »

Hapšenje zbog otmice u Rumi

Dnevnik utorak, 20. februar 2018.
RUMA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rasvetlili su otmicu koja se dogodila u novembru prošle godine i uhapsili M.B. (55), zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo.
Sumnja se da je M.B. upotrebom fizičke snage primorao četrdesetosmogodišnjeg muškarca da uđe u njegov automobil i odvezao ga u nepoznatom pravcu, tražeći otkup, navela je policija u saopštenju dodajući da je oštećeni pronađen na... »

Ruma: Uhapšen osimnjičeni za otmicu

RTV utorak, 20. februar 2018.
RTV: Ruma: Uhapšen osimnjičeni za otmicu
RUMA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rasvetlili su otmicu izvršenu u novembru prošle godine i uhapsili M.B. (55), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.
Sumnja se da je M.B. upotrebom fizičke snage primorao četrdesetosmogodišnjeg muškarca da uđe u njegov automobil i odvezao ga u nepoznatom pravcu, tražeći otkup. Oštećeni je pronađen na području Rume. Po nalogu nadležnog tužioca,... »

Osumnjičen da je krađom onemogućio spuštanje rampe

Politika utorak, 20. februar 2018.
Pripadnici policije u Smederevskoj Palanci intenzivnim operativnim radom rasvetlili su seriju teških krađa, izvršenih na štetu Javnog preduzeća "Železnice Srbije", saopšteno je iz MUP-a Srbije. Zbog postojanja osnova sumnje da je, od jula 2017. godine do februara ove godine, izvršio krivična dela... »

Policija ih zatekla dok su obijali automobil

Dnevnik utorak, 20. februar 2018.
SREMSKA MITROVICA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su sedam krađa u februaru ove godine i uhapsili Ž. S. (23) i Z. V. (62), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.
Sumnja se da su noću obijali automobile domaće proizvodnje iz kojih su krali akumulatore a iz jednog vozila i torbicu sa novcem i raznim predmetima. Akumulatore su, kako se sumnja, prodavali otpadima sekundarnih sirovina.... »

Ugrozio živote, krao uređaje na pruzi

Mondo utorak, 20. februar 2018.
Pripadnici MUP-a u Smederevskoj Palanci uhapsili su muškarca (40) iz Grocke, pod sumnjom da je više puta ukrao uređaje zbog kojih nije moglo da funkcioniše automatsko spuštanje rampe na pružnom prelazu u selu Kusadak.
Foto: Mondo/Goran Sivački Zbog postojanja osnova sumnje da je, od jula 2017. godine do februara ove godine, izvršio krivična dela teška krađa i ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom, policija je uhapsila... »

Krao uređaje za spuštanje rampe na pružnom prelazu

Dnevnik utorak, 20. februar 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci uhapsili su S. K. (40) iz Grocke, pod sumnjom da je više puta ukrao uređaje zbog kojih nije moglo da funkcioniše automatsko spuštanje rampe na pružnom prelazu u selu Kusadak, saopstila je danas policija.
Zbog postojanja osnova sumnje da je, od jula 2017. godine do februara ove godine, izvršio krivična dela teška krađa i ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom, policija je uhapsila S. K. (40) iz Grocke. Sumnja... »

Hapšenje u Smederevskoj Palanci, policija u čudu: Krao uređaje za spuštanje rampe!

Kurir utorak, 20. februar 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci uhapsili su S. K. (40) iz Grocke, pod sumnjom da je više puta ukrao uređaje zbog kojih nije moglo da funkcioniše automatsko spuštanje rampe na pružnom prelazu u selu Kusadak, saopštila je danas policija. Zbog... »

Uhapšen osumnjičeni za krađu uređaja sa pružnog prelaza

RTS utorak, 20. februar 2018.
RTS: Uhapšen osumnjičeni za krađu uređaja sa pružnog prelaza
Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je S. K. (40) iz Grocke, zbog postojanja osnova sumnje da je više puta ukrao uređaje zbog kojih nije moglo da funkcioniše automatsko spuštanje rampe na pružnom prelazu u selu Kusadak, saopštila je policija.
S. K. se tereti da je, od jula 2017. godine do februara ove godine, izvršio krivična dela teška krađa i ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom. Osumnjičeni se tereti da je osam puta, sa pruge... »

Rasvetljeno sedam krađa u Sremskoj Mitrovici

RTS utorak, 20. februar 2018.
RTS: Rasvetljeno sedam krađa u Sremskoj Mitrovici
Policija u Sremskoj Mitrovici rasvetlila je sedam krađa u februaru ove godine i uhapsila Ž. S. (23) i Z. V. (62), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađa i razbojništvo, saopštio je MUP.
"Osumnjičeni Ž. S. i Z. V. se terete da su noću obijali automobile domaće proizvodnje iz kojih su krali akumulatore a iz jednog vozila i torbicu sa novcem i raznim predmetima", naveo je MUP. Akumulatore su, kako se sumnja,... »

Uhapšen dvojac iz sremske mitrovice: Noću obijali kola, pa krali akumulatore

Kurir utorak, 20. februar 2018.
SREMSKA MITROVICA - Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je dve osobe zbog toga što su u februaru izveli sedam krađa, saopšteno je danas. Uhapšeni su Ž.S. (23) i Z.V. (62) a policija ih sumnjiči da su noću obijali automobile iz kojih su krali akumulatore a iz jednog vozila i torbicu sa novcem i... »
©2018 Netmark d.o.o.