Prodaja stanova u Beogradu na vodi ide odlično

Prodaja stanova u Beogradu na vodi ide odlično

Gde investirati utorak, 20. februar 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da oni koji su govorili da neće biti nista od Beograda na vodi, sada muče muku da objasne kako će biti najlepši deo Beograda.
“Projekat ima odličnu dobit, prodaja stanova ide odlično, uređena je promenada”, rekao je Vučić sinoć i dodao da se useljavanje u prve stanove očekuje prvog ili desetog maja. Kako je rekao tu je bilo ruglo, a sada ćemo od tog... »

"Muku muče da objasne da je BG na vodi najlepši deo"

B92 utorak, 20. februar 2018.
B92: "Muku muče da objasne da je BG na vodi najlepši deo"
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da oni koji su govorili da neće biti ništa od Beograda na vodi, sada muče muku da objasne kako će biti najlepši deo Beograda.
"Projekat ima odličnu dobit, prodaja stanova ide odlično, uređena je promenada", rekao je Vučić sinoć i dodao da se useljavanje u prve stanove očekuje prvog ili desetog maja. Kako je rekao, tu je bilo ruglo, a sada ćemo od tog... »

Vučić: Prodaja stanova u Beogradu na vodi ide odlično

Nova ekonomija utorak, 20. februar 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da oni koji su govorili da neće biti nista od Beograda na vodi, sada muče muku da objasne kako će biti najlepši deo Beograda. Projekat ima odličnu dobit, prodaja stanova ide odlično, uređena je promenada", rekao je Vučić sinoć i dodao da se useljavanje u prve... »
©2018 Netmark d.o.o.