Povezane vesti

Vodio: Crno-bele do prvog trofeja od 2014. Godine Novica Veličković - srce i duša Partizana

Vodio: Crno-bele do prvog trofeja od 2014. Godine Novica Veličković - srce i duša Partizana

Sportal blic 20.02.2018
Lider sadašnje generacije crno-belih Novica Veličković podigao je u Nišu prvi pehar kao kapiten i po ko zna koji put dokazao da je vezivno tkivo ovog tima ili, kako navijači to vole da kažu, košarkaški Saša Ilić “parnog valjka”. Foto: Oliver… »
Veličkovićev dres iz finala kupa na aukciji

Veličkovićev dres iz finala kupa na aukciji

Mozzart sport 20.02.2018
Plemenit gest Partizanovog kapitena. Kapiten Partizana Novica Veličković odlučio je da dres iz finala Kupa Radivoja Koraća, u kojem su crno-beli osvojili prvi trofej posle četiri godine, donira u humanitarne svrhe, saopštila je Humanitarna… »
Humani Veličković: Kapiten Partizana donirao dres iz finala Kupa u dobrotvorne svrhe

Humani Veličković: Kapiten Partizana donirao dres iz finala Kupa u dobrotvorne svrhe

Hot sport 20.02.2018
Košarkaša Partizana, Novica Veličković priključio se akciji Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ kako bi pomogao navijaču crno-belih Draganu Pajiću da sakupi novac za potrebnu operaciju, saopštila je danas ta organizacija. Kapiten… »
Kakav čovek: Pogledajte šta je Novica Veličković uradio sa dresom odmah posle finala Kupa Radivoja Koraća /video/

Kakav čovek: Pogledajte šta je Novica Veličković uradio sa dresom odmah posle finala Kupa Radivoja Koraća /video/

Sportal blic 20.02.2018
Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu odigranom u niškom "Čairu", kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rešio je da pokaže koliko je ljudskost važna: dao je svoj dres u kome je nastupao u borbi za… »
Veličković saigračima: Ponosan sam na sve vas, ukazali ste mi čast

Veličković saigračima: Ponosan sam na sve vas, ukazali ste mi čast

Sportski žurnal 20.02.2018
Kapiten crno-belih Novica Veličković se u zdravici zahvalio svim saigračima. Ponosan! Takav je bio Novica Veličković. Večiti heroj crno-bele polovine Srbije u ličnoj riznici je već imao trofeje osvojene u dresu Partizana. Ali ovaj Kup Koraća će… »
Pomoć za ganeta: Dres Novice Veličkovića sa finala Kupa na aukciji

Pomoć za ganeta: Dres Novice Veličkovića sa finala Kupa na aukciji

Sportski žurnal 20.02.2018
Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković priključio se akciji Humanitarne organizacije "Zajedno za život" kako bi pomogao navijaču crno-belih Draganu Pajiću da sakupi novac za potrebnu operaciju, saopštila je danas ta organizacija. Novica… »
Novičin pobednički dres na humanitarnoj aukciji

Novičin pobednički dres na humanitarnoj aukciji

Mondo 20.02.2018
Kapiten košarkaša Partizana daruje svoj dres sa finala Kupa Radivoja Koraća za pomoć navijaču crno-belih. Foto: MN Press Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća, a kapiten Novica Veličković odlučio je da svoj pobednički dres… »

Vesti dana »