Повезане вести

Водио: Црно-беле до првог трофеја од 2014. Године Новица Величковић - срце и душа Партизана

Водио: Црно-беле до првог трофеја од 2014. Године Новица Величковић - срце и душа Партизана

Спортал блиц 20.02.2018
Лидер садашње генерације црно-белих Новица Величковић подигао је у Нишу први пехар као капитен и по ко зна који пут доказао да је везивно ткиво овог тима или, како навијачи то воле да кажу, кошаркашки Саша Илић “парног ваљка”… »
Хумани Величковић: Капитен Партизана донирао дрес из финала Купа у добротворне сврхе

Хумани Величковић: Капитен Партизана донирао дрес из финала Купа у добротворне сврхе

Хот спорт 20.02.2018
Кошаркаша Партизана, Новица Величковић прикључио се акцији Хуманитарне организације „Заједно за живот“ како би помогао навијачу црно-белих Драгану Пајићу да сакупи новац за потребну операцију, саопштила је данас та организација… »
Величковићев дрес из финала купа на аукцији

Величковићев дрес из финала купа на аукцији

Моззарт спорт 20.02.2018
Племенит гест Партизановог капитена. Капитен Партизана Новица Величковић одлучио је да дрес из финала Купа Радивоја Кораћа, у којем су црно-бели освојили први трофеј после четири године, донира у хуманитарне сврхе, саопштила је… »
Какав човек: Погледајте шта је Новица Величковић урадио са дресом одмах после финала Купа Радивоја Кораћа /видео/

Какав човек: Погледајте шта је Новица Величковић урадио са дресом одмах после финала Купа Радивоја Кораћа /видео/

Спортал блиц 20.02.2018
После освајања Купа Радивоја Кораћа, победом над Црвеном звездом у финалу одиграном у нишком "Чаиру", капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић решио је да покаже колико је људскост важна: дао је свој дрес у коме је… »
Помоћ за ганета: Дрес Новице Величковића са финала Купа на аукцији

Помоћ за ганета: Дрес Новице Величковића са финала Купа на аукцији

Спортски журнал 20.02.2018
Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић прикључио се акцији Хуманитарне организације "Заједно за живот" како би помогао навијачу црно-белих Драгану Пајићу да сакупи новац за потребну операцију, саопштила је данас та… »
Величковић саиграчима: Поносан сам на све вас, указали сте ми част

Величковић саиграчима: Поносан сам на све вас, указали сте ми част

Спортски журнал 20.02.2018
Капитен црно-белих Новица Величковић се у здравици захвалио свим саиграчима. Поносан! Такав је био Новица Величковић. Вечити херој црно-беле половине Србије у личној ризници је већ имао трофеје освојене у дресу Партизана. Али… »
Новичин победнички дрес на хуманитарној аукцији

Новичин победнички дрес на хуманитарној аукцији

Мондо 20.02.2018
Капитен кошаркаша Партизана дарује свој дрес са финала Купа Радивоја Кораћа за помоћ навијачу црно-белих. Фото: МН Пресс Кошаркаши Партизана освојили су Куп Радивоја Кораћа, а капитен Новица Величковић одлучио је да свој… »

Вести дана »