Повезане вести
Водио: Црно-беле до првог трофеја од 2014. Године Новица Величковић - срце и душа Партизана
Спортал блиц 20.02.2018
Лидер садашње генерације црно-белих Новица Величковић подигао је у Нишу први пехар као капитен и по ко зна који пут доказао да је везивно ткиво овог тима или, како навијачи то воле да кажу, кошаркашки Саша Илић “парног ваљка”… »
Хумани Величковић: Капитен Партизана донирао дрес из финала Купа у добротворне сврхе
Хот спорт 20.02.2018
Кошаркаша Партизана, Новица Величковић прикључио се акцији Хуманитарне организације „Заједно за живот“ како би помогао навијачу црно-белих Драгану Пајићу да сакупи новац за потребну операцију, саопштила је данас та организација… »
Величковићев дрес из финала купа на аукцији
Моззарт спорт 20.02.2018
Племенит гест Партизановог капитена. Капитен Партизана Новица Величковић одлучио је да дрес из финала Купа Радивоја Кораћа, у којем су црно-бели освојили први трофеј после четири године, донира у хуманитарне сврхе, саопштила је… »
Какав човек: Погледајте шта је Новица Величковић урадио са дресом одмах после финала Купа Радивоја Кораћа /видео/
Спортал блиц 20.02.2018
После освајања Купа Радивоја Кораћа, победом над Црвеном звездом у финалу одиграном у нишком "Чаиру", капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић решио је да покаже колико је људскост важна: дао је свој дрес у коме је… »
Помоћ за ганета: Дрес Новице Величковића са финала Купа на аукцији
Спортски журнал 20.02.2018
Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић прикључио се акцији Хуманитарне организације "Заједно за живот" како би помогао навијачу црно-белих Драгану Пајићу да сакупи новац за потребну операцију, саопштила је данас та… »
Величковић саиграчима: Поносан сам на све вас, указали сте ми част
Спортски журнал 20.02.2018
Капитен црно-белих Новица Величковић се у здравици захвалио свим саиграчима. Поносан! Такав је био Новица Величковић. Вечити херој црно-беле половине Србије у личној ризници је већ имао трофеје освојене у дресу Партизана. Али… »
Новичин победнички дрес на хуманитарној аукцији
Мондо 20.02.2018
Капитен кошаркаша Партизана дарује свој дрес са финала Купа Радивоја Кораћа за помоћ навијачу црно-белих. Фото: МН Пресс Кошаркаши Партизана освојили су Куп Радивоја Кораћа, а капитен Новица Величковић одлучио је да свој… »
Вести дана »

Зеленски: Русија током ноћи на Украјину лансирала више од 300 дронова и 37 ракета
РТВ пре 34 минутајош 18 повезаних

"Не знам колико ћу још бити тренер Звезде" Владан Милојевић отворио душу: Жеља ми је да будем селектор!
Курир пре 59 минутајош 21 повезана

Министар просвете: Ускоро ће бити расписан конкурс за директора Пете београдске гимназије
Н1 Инфо пре 50 минутајош 11 повезаних