Povezane vesti

Predsednik Vučić se sastao i sa predstavnicima hrvatskih udruženja nestalih osoba (foto)

Srbija danas utorak, 20. februar 2018.
Sastanci se realizuju nedelju dana nakon što je predsednik Vučić bio u poseti Hrvatskoj
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima hrvatskih udruženja nestalih lica. Predsednik Srbije ranije danas sastao se sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji koje predvodi Tomislav... »

Predstavnici hrvatske manjine sastali se sa Vučićem

Slobodna Evropa utorak, 20. februar 2018.
Predstavnici hrvatske zajednice u Srbiji sastali su se danas sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i narodni poslanik Tomislav Žigmanov, koji predvodi predstavnike hrvatske zajednice, uoči sastanka je za RSE rekao da će to biti nastavak razgovora... »

Hrvatski mediji o susretu Vučića sa predstavnicima Hrvata

RTS utorak, 20. februar 2018.
RTS: Hrvatski mediji o susretu Vučića sa predstavnicima Hrvata
O današnjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji izveštavaju hrvatski mediji. Ocenjuju da je šef srpske države spreman da pomogne i da za hrvatsku nacionalnu manjinu u Srbiji stižu bolja vremena.
"Za hrvatsku nacionalnu manjinu u Srbiji stižu bolja vremena", obećao je Vučić na tom sastanku, citirao je zagrebački Jutarnji list informaciju sa sastanka. To je, podseća se, njihov drugi susret u samo nedelju dana. Prvi put,... »

Vučić: Za hrvatsku manjinu u Srbiji stižu bolja vremena

Slobodna Evropa utorak, 20. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primo je predstavnike hrvatske nacionalne manjine u Srbiji, koje je predvodio Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini. "Za hrvatsku nacionalnu manjinu u Srbiji stižu bolja vremena. Hrvati se ne smeju osećati ugroženim u Srbiji", rekao... »

Pozitivni odjeci susreta Vučića sa predstavnicima Hrvata

Politika utorak, 20. februar 2018.
ZAGREB - Hrvatski mediji izvestili su o današnjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji, koju je predvodio Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, uz ocenu da je šef srpske države spreman da pomogne i da za... »

"Bolja vremena za Hrvate u Srbiji"

Mondo utorak, 20. februar 2018.
Hrvatski mediji izvestili su o današnjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji.
Delegaciju je predvodio Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini. Mediji iz Zagreba ocenjuju da je šef srpske države spreman da pomogne i da za hrvatsku nacionalnu manjinu u Srbiji stižu bolja vremena.... »

Vučić: Za hrvatsku manjinu u Srbiji stižu bolja vremena

N1 Info utorak, 20. februar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primo je predstavnike hrvatske nacionalne manjine u Srbiji, koje je predvodio Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini.
"Za hrvatsku nacionalnu manjinu u Srbiji stižu bolja vremena. Hrvati se ne smeju osećati ugroženim u Srbiji", rekao je Vučić na sastanku. Danas je u Beogradu dogovoreno rešavanje nekih konkretnih problema - biće izgrađen most u... »

Počeo sastanak: Predsednik Srbije primio predstavnike hrvatske nacionalne manjine (foto)

Srbija danas utorak, 20. februar 2018.
Poseta se realizuje nedelju dana posle Vučićeve posete Hrvatskoj
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas u 10 sati počeo je sastanak sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji koje predvodi Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini. Žigmanov je ranije... »

Vučić danas sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji, potom sa udruženjima nestalih

Srbija danas utorak, 20. februar 2018.
Sastanak je predviđen za 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas predstavnike hrvatske nacionalne manjine u Srbiji, koje će predvoditi Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini. Sastanak je predviđen za 10 sati, saopštila je predsednikova Služba za saradnju... »
©2018 Netmark d.o.o.