Povezane vesti
Ona je žena mog dečka! Luna rekla drugaricama da joj smeta druženje sa Kijom, Andrijana počela da plače, jedva je smirili…
Telegraf 20.02.2018
- Sebična sam, posesivna i samoživa što se tiče prijateljstva. Ja grešim, znam, zato sam se i udaljila - rekla je Luna. Luna Đogani i Andrijana Radonjić bile su veoma bliske na početku rijalitija, međutim kada je Đoganijeva započela vezu sa Slobom… »
Pao i prvi striptiz! Filip pred zadrugarima skinuo bokserice i pokazao sve, žene zanemele! (VIDEO)
Telegraf 20.02.2018
Đukić je ovim potezom iznenadio sve prisutne, a ukućanke posebno obradovao. Filip Đukić voli da pokazuje svoje atribute i šeta u donjem vešu pred kamerama i to često radi, a danas je otišao i korak dalje, pa je skinuo svoje bokserice i šokirao sve… »
Haos usred bela dana! Viktorija nasrnula na Žižu, Mića se umešao, počelo guranje i štipanje, za dlaku se on potukao sa…
Telegraf 20.02.2018
Dok je Viktorija besnela, Žiža se pravdala da su joj podmetnuli haljinu za koju ju je pevačica optužila da joj je ukrala. Žiža Stojanović i Viktorija danas su se ozbiljno posvađale, a umalo da dođe i do fizičkog obračuna i to zbog toga što je Viktorija… »
Bora rekao Kiji da je pregažena, ona ustala, pa ga odgovorom spustila toliko da nije znao šta da joj kaže! (VIDEO)
Telegraf 20.02.2018
- Pregazilo me vreme, ne bežim od svojih godina jer ovog maja punim 29 godina , ali i dalje mi traže ličnu kartu kada ulazim u klub - prokomentarisala je Kristina uz osmeh. Prethodne noći zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a jedno je bilo… »
Sve moje bivše gledaju kako te molim, čestitam ti! Đekson molio Minu da se pomire, ona ga načisto oduvala! (VIDEO)
Telegraf 20.02.2018
- Vau Debela (bivša devojka) gleda, ego ti porastao, sve ribe gledaju kako molim malu Minu da se pomirimo - rekao je Đekson. Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški su prošle noći raskinuli, a razlog je bilo pitanje novinara vezano za Minu i Anđela… »
Kao da želi da se odvoji od mene! Luna poludela na Slobu, pa Mini ispričala sve što je muči! (video)
Telegraf 20.02.2018
- Ja ustanem i kažem koliko mi je teško što će on da ide, a on se sve vreme ponaša kao da ga boli ku*ac. Kao da mu je drago što ide tamo - rekla je Luna. Novi vođa u Zadruzi Dragica Janičić za potrčke je izabrala Slobu Radanovića i Marka Janjuševića… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Preminuo igrač kojeg je udario grom: Posle 6 dana borbe, Dragiša podlegao povredama
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih

Tramp otkrio vreme i mesto sastanka sa Putinom: Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Blic pre 24 minutajoš 112 povezane