Povezane vesti

Imunizacija dece: Sve što niste znali o vakcini koja je od 1. marta obavezna za sve

Srbija danas utorak, 20. februar 2018.
Briga o zdravlju
Od 1. marta počinje obavezna imunizacija dece rođene ove godine vakcinom protiv bakterije streptokokus pneumonija ili pneumokoka, kako je predviđeno Pravilnikom o vakcinaciji. Ovo cepivo daje se bebama kada napune dva meseca u tri doze sa razmacima od četiri do osam... »

Sve o vakcini koja je od 1. marta obavezna za decu

Telegraf utorak, 20. februar 2018.
Mališani rođeni ove godine moraće da prime vakcinu protiv bakterije streptokokus pneumonija ili pneumokoka koja štiti decu od upale uha i pluća, meningitisa, sepse i bronhitisa
Od 1. marta počinje obavezna imunizacija dece rođene ove godine vakcinom protiv bakterije streptokokus pneumonija ili pneumokoka, kako je predviđeno Pravilnikom o vakcinaciji. Ovo cepivo daje se bebama kada napune dva meseca u... »

U toku nabavka vakcine za decu protiv pneumokoka

Glas Zapadne Srbije utorak, 20. februar 2018.
Deca rođena od početka ove godine primaće još jednu obaveznu vakcinu, cepivo protiv bakterije streptokokus pneumonija ili pneumokoka, a predviđeno je da imunizacija počne od 1. marta. U pitanju je vakcina koja štiti decu od najčešćih komplikacija izazvanih pneumokokom, a to su upale uha i pluća,... »

U toku nabavka vakcine za decu protiv pneumokoka

Srbija danas utorak, 20. februar 2018.
U RFZO kažu da je u toku nabavka 169.500 doza
Deca rođena od početka ove godine primaće još jednu obaveznu vakcinu, cepivo protiv bakterije streptokokus pneumonija ili pneumokoka , a predviđeno je da imunizacija počne od 1. marta. U pitanju je vakcina koja štiti decu od najčešćih komplikacija izazvanih... »
©2018 Netmark d.o.o.