Povezane vesti
Miljana doživela nervni slom, htela da se naguta lekova, pretila da će da preseče vene, obezbeđenje je u poslednjem trenutku…
Press 20.02.2018
Miljana se žalila na loše psihičko stanje a uzrok tome bio je nedostatak cigareta i hrane. Miljana Kulić je prošle noći u Zadruzi napravila čitavu pometnju među zadrugarima. Ona je prvo pokušala da preskoči ogradu, pa je pala i povredila se, a zatim je… »
Kija opisala najlepši poklon koji je dobila od Slobe, pa priznala da je mislila da joj ga je poslao drugi muškarac! (VIDEO)
Press 20.02.2018
- Dolazi čovek, nosi, kao ne znam od koga je... Majke mi sam se istripovala ko mi šalje - rekla je Kija. Kristina Kija Kockar je u razgovoru sa Anom Korać i Lepim Mićom spomenula Slobu Radanovića i prisetila se najlepšeg poklona koji je dobila od njega… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih

As Crvene zvezde pred odlaskom! Engleski klub ga vodi odmah nakon Leha?!
Kurir pre 1 satjoš 56 povezanih

Oglasio se Tramp: "Milijarde dolara od carina sada stižu u Ameriku!" Tarife od 10 do 50 odsto stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja
Blic pre 31 minutajoš 58 povezanih

Putin i Tramp sklopili tajni dogovor iza leđa Zelenskog? Ovih 5 tačaka će odrediti sudbinu Ukrajine
Mondo pre 31 minutajoš 54 povezane