Povezane vesti
Razdor u miloševićevoj porodici! Majka Slobinog unuka: Briga me za Miru, ja sam joj bivša snaja!
Pravda 20.02.2018
Pojavljivanje Milice Gajić, bivše snaje Slobodana Miloševića i Mire Marković, i njenog sina Marka Miloševića na konvenciji SPS u Beogradu podgrejalo je stare priče o svađama unutar porodice nekadašnjeg predsednika Srbije i Jugoslavije. Naime, Milica i… »
Razdor u miloševićevoj porodici! Majka slobinog unuka Milica Gajić: Briga me za Miru, ja sam joj bivša snaja!
Kurir 20.02.2018
Miloševićeva snajka i unuk Marko podržali SPS iako Mira Marković govori da ta partija zloupotrebljava mrtvog Slobodana zarad glasova. Pojavljivanje Milice Gajić, bivše snaje Slobodana Miloševića i Mire Marković, i njenog sina Marka Miloševića na… »
Vesti dana »

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana

U Srbiji cene lične potrošnje 0,2 odsto više nego u julu, a 4,7 odsto više nego godinu pre
Radio sto plus pre 3 minutajoš 24 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 2 satajoš 25 povezanih

Kurtijeva policija upala u PIO fond i rfzo u severnoj Mitrovici! Petković: Hoće li EU da zaustavi piromana?!
Kurir pre 33 minutajoš 13 povezanih