Повезане вести
Целу ноћ дозивале мртвог брата: Сестре свиснуле од бола за Урошем (9) који се обесио у шупи!
Курир 20.02.2018
Од доласка из Босне девојчице непрестано питају за Уроша. Плакале су целу ноћ, све време дозивајући његово име. Било је страшно слушати плач, кажу мештани Скеле. Урош ми се никада није жалио. Не знам шта му је било и зашто је… »
Убио се због туге за сестром
Вести онлине 20.02.2018
Србија је у шоку после трагедије у Скели код Обреновца где се Урош Драгојловић (9) обесио канапом о греду, наводно због туге за мајком и сестром близнакињом коју је мајка одвела са собом након што се преудала у Босну и… »
Тужна поворка код Обреновца: Дечак који се обесио сахрањен поред оца
Блиц 20.02.2018
Урош Д. (9) који се обесио у суботу због туге за породицом, сахрањен је покрај свог оца који је пре четири године страдао у саобраћајној несрећи. Несрећни дечак сахрањен је у белом ковчегу, а на његовом гробном месту остављен… »
Мали Урош сахрањен данас у белом ковчегу: На рукама га носили од куће до гробља
Курир 20.02.2018
Деветогодишњи Урош Драгојловић сахрањен је данас на локалном гробљу код села Скела. Дечак сахрањен у белом ковчегу, а од куће до локалног гробља ковчег су носили на рукама. Дете су на вечни пут испратили мајка, сестре, баба… »
Туга код Обреновца сестра близнакиња дозива дечака који се обесио: Бато, зашто си ме оставио? Врати се Уки, молим те..."
Вечерње новости 20.02.2018
Након што је Урош Драгојловић (9) из села Скела, извршио самоубиство, сви траже кривца. Центар за социјални рад: Нисмо обавештени да га је мајка напустила. Мајка и сестре дошле из Босне. ГРАДСКИ центар за социјални рад у Београду… »
Вести дана »

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 2 сатајош 18 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 5 сатијош 34 повезане