Повезане вести
Грабар-Китаровић: Покушали су спријечити Вучићеву посјету
Ал Јазеера 20.02.2018
Грабар-Китаровић оцијенила је сусрет с Вучићем као велики искорак у односима Хрватске и Србије, који су годинама били у дубокој стагнацији. Хрватска предсједница Колинда Грабар-Китаровић изразила је жаљење због "отворених… »
"Било отворених покушаја да се спречи Вучићева посета Хрватској"
Вести онлине 20.02.2018
Жао ми је што су неки желели да осујете посету председника Србије Александра Вучића Хрватској, рекла је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић. - Неки су можда били, па и разумљиво скептични, понесени више емоцијама него… »
Грабар-Китаровић: Било је отворених покушаја да се спречи Вучићева посета
Слободна Европа 20.02.2018
Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић изјавила је у интервјуу загребачком недељнику Глобусу да је било отворених покушаја да се спречи посета председника Србије Александра Вучића Загребу и да не додје до помака у… »
Грабар Китаровић: Било отворених покушаја да се спречи посета Вучића
РТС 20.02.2018
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић каже да је било отворених покушаја да се осујети посета председника Србије Александра Вучића Хрватској и да јој је жао због тога. "Жао ми је што су неки желели да осујете посету… »
Колинда признала: Хтели су да спрече Вучићев долазак у Хрватску, жао ми је због тога!
БК ТВ 20.02.2018
Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић каже да је било отворених покушаја да се осујети посета председника Србије Александра Вучића Хрватској и да јој је жао због тога. "Жао ми је што су неки желели да осујете посету… »
Грабар Китаровић: Неки су желели да осујете посету Вучића
Н1 Инфо 20.02.2018
Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић изјавила је у интервјуу загребачком недељнику Глобусу да је било отворених покушаја да се спречи посета председника Србије Александра Вучића Загребу и да не дође до помака у односима… »
Китаровић о покушајима да се спречи посета Вучића
Мондо 20.02.2018
Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић каже да је било отворених покушаја да се осујети посета председника Србије Александра Вучића Хрватској и да јој је жао због тога. Фото: ФОТО ТАЊУГ / ДИМИТРИЈЕ ГОЛЛ "Жао ми је што су… »
Колинда Грабар Китаровић признала: У Хрватској је било покушаја да се посета Александра Вучића спречи!
Телеграф 20.02.2018
Хрватска председница каже да у српском председнику Вучићу има доброг саговорника и да њихов сусрет значи велики искорак у односима између Хрватске и Србије, који су годинама били у дубокој стагнацији. Председница Хрватске… »
Председница Хрватске признала: Било отворених покушаја да се спречи посета Вучића
Србија данас 20.02.2018
"Посету председника Вучића дуго смо припремали, управо у намери да постигнемо искорак" Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић каже да је било отворених покушаја да се осујети посета председника Србије Александра Вучића… »
Вести дана »

Глобалне цене нафте порасле су за 3,7 одсто након што је Трамп увео санкције руским нафтним компанијама
Форбес пре 1 сатјош 25 повезаних

(Видео) Експлозије у највећој рафинерији Росњефта! Кључни објекат у Русији у пламену, објављени драматични снимци
Блиц пре 2 минутајош 86 повезаних

Ове недеље нова измена Уредбе о ограничавању маржи због притисака трговаца
Прессек пре 1 сатјош 23 повезане