Povezane vesti
Mediji: Srbija želi kupiti helikoptere Mi-35
Al Jazeera 21.02.2018
Moguća adresa za nabavku letjelica je Bjelorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija, koja je proizvođač helikoptera. Srbija je zainteresirana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje, pišu… »
Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Sputnik 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija… »
Stižu nam razbijači tenkova: Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Srbija danas 21.02.2018
Lepe vesti za Vojsku Srbije. Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje. Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija koja… »
Srbija zainteresovana za kupovinu šest helikoptera Mi-35 od Belorusije
Radio 021 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Letelice bi pod povoljnim uslovima Srbija mogla da kupi u Belorusiji, navodi list. Prema navodima lista, nabavka… »
Vesti dana »
Blinken: SAD Ukrajini poslao veliku količinu naoružanja prije početka rata
Al Jazeera pre 46 minutajoš 5 povezanih
"Namerno ubistvo ruskih novinara je još jedan brutalni zločin": Oglasili se Poljanski i Zaharova povodom pogibije dopisnika Izvestije
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Branko Dental Tehno: Neka Nova godina donese zdravlje, sreću i prelepe osmehe
Niške vesti pre 34 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 5. januar: Jutro vrlo hladno, ponegde sa mrazom i maglom, tokom dana oblačno
Mondo pre 3 satajoš 4 povezane
Alek Kavčić: Politička zapošljavanja i otpuštanja srozaće već načet obrazovni sistem
Radio 021 pre 46 minutajoš 1 povezana