Povezane vesti
Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Sputnik 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija koja… »
Mediji: Srbija želi kupiti helikoptere Mi-35
Al Jazeera 21.02.2018
Moguća adresa za nabavku letjelica je Bjelorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija, koja je proizvođač helikoptera. Srbija je zainteresirana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje, pišu beogradske… »
Stižu nam razbijači tenkova: Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Srbija danas 21.02.2018
Lepe vesti za Vojsku Srbije. Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje. Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija koja… »
Srbija zainteresovana za kupovinu šest helikoptera Mi-35 od Belorusije
Radio 021 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Letelice bi pod povoljnim uslovima Srbija mogla da kupi u Belorusiji, navodi list. Prema navodima lista, nabavka… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 55 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 31 povezana
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 28 minutajoš 25 povezanih
Skupština završila rad za danas, rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka nastavlja se sutra
Insajder pre 7 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane