Povezane vesti
Mediji: Srbija želi kupiti helikoptere Mi-35
Al Jazeera 21.02.2018
Moguća adresa za nabavku letjelica je Bjelorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija, koja je proizvođač helikoptera. Srbija je zainteresirana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje, pišu… »
Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Sputnik 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija… »
Stižu nam razbijači tenkova: Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Srbija danas 21.02.2018
Lepe vesti za Vojsku Srbije. Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje. Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija koja… »
Srbija zainteresovana za kupovinu šest helikoptera Mi-35 od Belorusije
Radio 021 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Letelice bi pod povoljnim uslovima Srbija mogla da kupi u Belorusiji, navodi list. Prema navodima lista, nabavka… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 51 minutajoš 27 povezanih

Kiša pada sa kraćim prekidima duže od 24 sata, vodostaji reka u porastu
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih