Повезане вести
Србија купује хеликоптере Ми-35 од Белорусије?
Спутник 21.02.2018
Србија је заинтересована за набавку најмање шест руских хеликоптера Ми-35 намењених противоклопној борби, пишу "Вечерње новости". Могућа адреса за набавку летелица је, како се наводи, Белорусија, а у процесу преговарања важну… »
Медији: Србија жели купити хеликоптере Ми-35
Ал Јазеера 21.02.2018
Могућа адреса за набавку летјелица је Бјелорусија, а у процесу преговарања важну улогу има и Русија, која је произвођач хеликоптера. Србија је заинтересирана за набавку најмање шест противоклопних хеликоптера Ми-35 руске… »
Стижу нам разбијачи тенкова: Србија купује хеликоптере Ми-35 од Белорусије?
Србија данас 21.02.2018
Лепе вести за Војску Србије. Србија је заинтересована за набавку најмање шест противоклопних хеликоптера Ми-35 руске производње. Могућа адреса за набавку летелица је, како се наводи, Белорусија, а у процесу преговарања важну… »
Србија заинтересована за куповину шест хеликоптера Ми-35 од Белорусије
Радио 021 21.02.2018
Србија је заинтересована за набавку најмање шест руских хеликоптера Ми-35 намењених противоклопној борби, пишу "Вечерње новости". Летелице би под повољним условима Србија могла да купи у Белорусији, наводи лист. Према… »
Вести дана »

Протест запослених у култури: „Ми смо невидљивији за њих, а већ деценију нам преписују лек, Игнорин“
Нови магазин пре 2 сатајош 15 повезаних

Н1 у Сремској Митровици: Примљено 35 особа, породице и добровољни даваоци крви испред болнице
Н1 Инфо пре 20 минутајош 77 повезаних

Крај Пиксијеве ере: Стојковић више није селектор фудбалске репрезентације Србије
BBC News пре 51 минутајош 44 повезане

Смањен број бодова за упис на буџет за наредну академску годину
Нишке вести пре 3 сатајош 18 повезаних

Болтон се пред судом изјаснио да није крив због оптужби око тајних информација
Еуроневс пре 10 минутајош 26 повезаних