Povezane vesti
Mediji: Srbija želi kupiti helikoptere Mi-35
Al Jazeera 21.02.2018
Moguća adresa za nabavku letjelica je Bjelorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija, koja je proizvođač helikoptera. Srbija je zainteresirana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje, pišu… »
Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Sputnik 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija… »
Stižu nam razbijači tenkova: Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Srbija danas 21.02.2018
Lepe vesti za Vojsku Srbije. Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje. Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija koja… »
Srbija zainteresovana za kupovinu šest helikoptera Mi-35 od Belorusije
Radio 021 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Letelice bi pod povoljnim uslovima Srbija mogla da kupi u Belorusiji, navodi list. Prema navodima lista, nabavka… »
Vesti dana »

Studenti i građani pokušali da blokiraju novosadsku skupštinu uoči sednice
Slobodna Evropa pre 15 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 15 minutajoš 20 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, policija silom na njih
Radio 021 pre 3 minutajoš 9 povezanih