Povezane vesti
Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Sputnik 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija koja… »
Mediji: Srbija želi kupiti helikoptere Mi-35
Al Jazeera 21.02.2018
Moguća adresa za nabavku letjelica je Bjelorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija, koja je proizvođač helikoptera. Srbija je zainteresirana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje, pišu beogradske… »
Stižu nam razbijači tenkova: Srbija kupuje helikoptere Mi-35 od Belorusije?
Srbija danas 21.02.2018
Lepe vesti za Vojsku Srbije. Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest protivoklopnih helikoptera Mi-35 ruske proizvodnje. Moguća adresa za nabavku letelica je, kako se navodi, Belorusija, a u procesu pregovaranja važnu ulogu ima i Rusija koja… »
Srbija zainteresovana za kupovinu šest helikoptera Mi-35 od Belorusije
Radio 021 21.02.2018
Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti". Letelice bi pod povoljnim uslovima Srbija mogla da kupi u Belorusiji, navodi list. Prema navodima lista, nabavka… »
Vesti dana »

"Hibridni napad, pretnja, iza svega stoje profesionalci" Potpuni haos u Danskoj nakon pojave misterioznih dronova na nebu! (video)
Kurir pre 15 minutajoš 36 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno, lokalni pljuskovi i zahlađenje krajem septembra
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 30 povezanih

Studenti Filološko-umetničkog fakulteta nastavili blokadu Rektorata u Kragujevcu, policija na kratko bila u zgradi
Danas pre 50 minutajoš 21 povezana

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih

Donald Tramp u UN: tvrdnje o 'trostrukoj sabotaži' i kritike prema Evropi i UN
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 17 povezanih