Повезане вести

Како су Саша Радуловић и његов покрет постали главни тролови у српској опозицији

Како су Саша Радуловић и његов покрет постали главни тролови у српској опозицији

Блиц 21.02.2018
Кривичне пријаве, жалбе, прозивке... Покрет "Доста је било" се не либи да у политичкој борби користи било коју од ових "метода", али оно што упада у очи јесте што све то ради обрачунавајући се подједнако и са влашћу али и… »
Шапић о дуелу с радуловићем: Укакио сам се од страха - Дијареја!

Шапић о дуелу с радуловићем: Укакио сам се од страха - Дијареја!

Вечерње новости 21.02.2018
Председник општине Нови Београд и кандидат за градоначелника Београда Александар Шапић поново је реаговао на прозивку да је побегао са ТВ дуела лидеру Доста је Било Саши Радуловићу. Председник општине Нови Београд и кандидат за… »
Шапић: Са сектом ДЈБ и Радуловићем сам завршио разговоре

Шапић: Са сектом ДЈБ и Радуловићем сам завршио разговоре

Данас 21.02.2018
Отказивање ТВ дуела двојице опозиционих поличара изазвало јавну полемику Телевизијски дуел између Саше Радуловића, председника Покрета Доста је било, и Александра Шапића, председника општине Нови Београд и кандидата за… »
Рат лидера ДЈБ и председника нбгд Радуловић: Шапићеви људи су ми претил шапић: Помешао си ме са Алом Капонеом

Рат лидера ДЈБ и председника нбгд Радуловић: Шапићеви људи су ми претил шапић: Помешао си ме са Алом Капонеом

Курир 21.02.2018
Саша Радуловић, лидер покрета ДЈБ, поднео је кривичну пријаву против Александра Шапића, председника општине Нови Београд, због, како је навео, „организовања криминалне групе с циљем вршења кривичних дела уперених против… »
Радуловић о Шапићу, кривичним пријавама и ТВ дуелу: Тужилаштво има све доказе, видећемо шта ће урадити!

Радуловић о Шапићу, кривичним пријавама и ТВ дуелу: Тужилаштво има све доказе, видећемо шта ће урадити!

Вечерње новости 20.02.2018
Председник покрета ''Доста је било'' Саша Радуловић изјавио је да очекује да ће тужилаштво реаговати на кривичне пријаве које је поднео против Александра Шапића. ЛИДЕР Покрета ''Доста је било'' Саша Радуловић изјавио је данас да… »

Вести дана »