Povezane vesti
Kako su Saša Radulović i njegov pokret postali glavni trolovi u srpskoj opoziciji
Blic 21.02.2018
Krivične prijave, žalbe, prozivke... Pokret "Dosta je bilo" se ne libi da u političkoj borbi koristi bilo koju od ovih "metoda", ali ono što upada u oči jeste što sve to radi obračunavajući se podjednako i sa vlašću ali i opozicijom, gde i sam… »
Šapić o duelu s radulovićem: Ukakio sam se od straha - Dijareja!
Večernje novosti 21.02.2018
Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić ponovo je reagovao na prozivku da je pobegao sa TV duela lideru Dosta je Bilo Saši Raduloviću. Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika… »
Šapić: Sa sektom DJB i Radulovićem sam završio razgovore
Danas 21.02.2018
Otkazivanje TV duela dvojice opozicionih poličara izazvalo javnu polemiku Televizijski duel između Saše Radulovića, predsednika Pokreta Dosta je bilo, i Aleksandra Šapića, predsednika opštine Novi Beograd i kandidata za gradonačelnika, koji je… »
Rat lidera DJB i predsednika nbgd Radulović: Šapićevi ljudi su mi pretil šapić: Pomešao si me sa Alom Kaponeom
Kurir 21.02.2018
Saša Radulović, lider pokreta DJB, podneo je krivičnu prijavu protiv Aleksandra Šapića, predsednika opštine Novi Beograd, zbog, kako je naveo, „organizovanja kriminalne grupe s ciljem vršenja krivičnih dela uperenih protiv njegove… »
Radulović o Šapiću, krivičnim prijavama i TV duelu: Tužilaštvo ima sve dokaze, videćemo šta će uraditi!
Večernje novosti 20.02.2018
Predsednik pokreta ''Dosta je bilo'' Saša Radulović izjavio je da očekuje da će tužilaštvo reagovati na krivične prijave koje je podneo protiv Aleksandra Šapića. LIDER Pokreta ''Dosta je bilo'' Saša Radulović izjavio je danas da očekuje da će… »
Vesti dana »
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 5 satijoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 5 satijoš 1 povezana