Повезане вести
Ништа више није исто, захладнели су нам односи! Луна и Слоба након његове победе били пред раскидом! (ВИДЕО)
Телеграф 21.02.2018
- Ти ме уопште више не гледаш исто. Ја ваљда видим, имам очи... - рекла је Луна. Изгледа да је веза Луне Ђогани и Слобе Радановића запала у кризу, па су прошле ноћи имали озбиљан разговор о свом односу који се по Лунином… »
Жижа два пута показала голе груди, укућани занемели од шока (87+) (видео)
Телеграф 21.02.2018
Жижа је опуштено показивала голе груди као да је то најнормалнија ствар. Иако је убедљиво најстарија учесница "Задруге" Жижа Стојановић (87) је показала и да нема блама, па је два пута показала голе груди. Ово нисте могли да… »
Када се Данијел Крејг појавио на додели награда, сви су коментарисали драстичне промене на његовом лицу које је изгледало као…
Телеграф 21.02.2018
У новом наставку Џејмса Бонда по пети пут ће играти управо КреЈг који је пре две године рекао како више не жели да глуми агента 007. Британски глумац Данијел Крејг након појављивања на додели награда БАФТА постао је главна… »
Трудна Миљана у прекраткој хаљиници показала скроз голу гузу на Задруговизији! (ФОТО)
Телеграф 21.02.2018
Миљана и Матора однеле су победу када је у питању новинарски жири, а сви су се сложили да су имале један од најсимпатичнијих наступа. У оквиру емисије Амиџи шоу синоћ је одржана Задруговизија, музичко такмичење у коме су сви… »
Теодори се подигла хаљиница док је Јањуш балавио на њене облине, и све се видело! (ФОТО)
Телеграф 21.02.2018
Иако није однела ниједно од четири прва места, Теодора је оставила велики утисак на све гледаоце. Теодора Џехверовић на Задруговизији је извела захтевну нумеру "Ми Нумбер Оне" Хелене Папаризоу, коју је ова певачица на Евросонгу… »
Ово нисте могли да видите на ТВ-у! Кија и Слоба ћаскали у бекстејџу, а док је прекрштала ноге није ни приметила да је…
Телеграф 21.02.2018
Пошто су били једно до другог када је реч о реду по којем су наступали, муж и жена дружили су се иза сцене. Кија Коцкар претходне ноћи на Задруговизији наступила је пре њеног законитог мужа Слобе Радановића, а оно што никако… »
Буђава певаљко, врати паре човеку! Мики и Марија се брутално извређали, она му споменула покојну мајку, а онда су пљували у…
Телеграф 21.02.2018
- Немој прилазити, јер си насилник! То си доказао! Друго ништа не умеш! Закачио си се за мене- рекла је Марија Ана Микију. Након Задруговизије укућани су имали организован провод у пабу. Током журке дошло је до свађе између… »
Нећете веровати за кога је Марија Шерифовић навијала на Задруговизији! (фото)
Телеграф 21.02.2018
Певачица, као верни фан Задруге, ни из Америке није пропустила да испрати дешавања на домаћем терену. Прва Задруговизија одржана је претходне ноћи у великом студију у Шимановцима, а одабрана су чак четири победника! Иако је исте… »
Задруговизија: Слоба убедљиво победио одлуком гледалаца и жирија! Луна вриштала од среће због награде, а Кијин коментар је…
Телеграф 21.02.2018
Прва Задруговизија Слободану Радановићу је донела високи пласман, али и велику награду, Миљана и Матора победнице су новинарског жирија, док су Кија и Тања победиле гласовима на Фејсбуку. Слободан Радановић убедљиво је заузео… »
Вести дана »
Српска листа саопштила резултате избора на Косову: "Освојили смо свих 10 мандата предвиђених за Србе у Скупштини у Приштини"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Оклахома демонстрирала силу против Филаделфије, Тандери славили с +25!
Телеграф пре 33 минутајош 2 повезане