Повезане вести
Брнабић: Закон о родној равноправности до краја године
Радио 021 21.02.2018
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да ће Закон о родној равноправности бити донет до краја године. Она је, одговарајући на опаску Зоране Михајловић, председнице Координационог тела за родну равноправност да расправа о новом… »
Брнабић: Закон о родној равноправности до краја 2018.
Дневник 21.02.2018
КРАЉЕВО: Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да ће закон о родној равноправности бити донет до краја године. Она је одговарајући на опаску Зоране Михајловић, председнице Координационог тела за родну равносправност да… »
Михајловић: Да ли је цена закона о родној равноправности да ми забране да се бавим правима жена?
Пресс 21.02.2018
Потпредседница Владе Србије и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић изјавила је јој досадашња расправа о доношењу новог закона о родној равноправности личи као да неко жели да јој забрани да… »
Михајловић: Брнабић да се одлучи о закону о родној равноправности
Данас 21.02.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да би премијерка Ана Брнабић требало да одлучи да ли ћемо да имамо модеран закон о родној равноправности. Идемо ли у Европу стварно или стојимо у закону од 2009… »
"Брнабић да одлучи да ли да заштитимо жене"
Мондо 21.02.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је да премијерка Ана Брнабић треба да одлучи да ли ће Србија добити модеран закон о радној равноправности. Фото: Мондо/Горан Сивачки "Ја мислим да је та одлука на најбољој… »
Вести дана »
Борба са пожарима – Вучић у Делиблатској пешчари: Цивилно становништво није било угрожено ни једног секунда
РТС пре 5 минутајош 27 повезаних
Данас до 35 степени, а онда још топлије: Ево какво нас време чека до краја августа
Еуроневс пре 40 минутајош 21 повезана
ФОТО Трамп објавио мапу Ормуског мореуза и Дубаија: "Нова територија САД"
Радио 021 пре 40 минутајош 21 повезана
Раднички Феђе Дудића поново гази: Добили Партизан, па срушили и лидера на табели
Мондо пре 30 минутајош 23 повезане