Повезане вести

ЛДП: Све што ради Шешељ је срамота

ЛДП: Све што ради Шешељ је срамота

РТС 21.02.2018
Либерално-демокртака патија неће дозволити да се сећање на Зорана Ђинђића избрише, а Шешељу неће дозволити да подигне споменик Милошевићу, рекао је Ђорђо Жујовић, први на листи ЛДП на београдским изборима и оценио да је "све… »
ЛДП: Чуваћемо сећање на Ђинђића, Шешељу нећемо дозволити да подигне споменик Милошевићу

ЛДП: Чуваћемо сећање на Ђинђића, Шешељу нећемо дозволити да подигне споменик Милошевићу

Курир 21.02.2018
БЕОГРАД - Први на листи Либерално демократске партије на изборима за Скупштину Београда Ђорђе Жујовић изјавио је данас да ЛДП неће дозволити председнику Српске радикалне странке Војиславу Шешељу да подигне споменик некадашњем… »
Шешељ: Радикали против подизања споменика Ђинђићу

Шешељ: Радикали против подизања споменика Ђинђићу

РТС 21.02.2018
Носилац листе Српске радикалне странке Војислав Шешељ разговарао је са суграђанима на Студентском тргу, где је поручио да ће се радикали борити против одлуке да се Зорану Ђинђићу подигне споменик. Шешељ је рекао да Ђинђић ни по… »
Шешељ: Уместо Ђинђићу, споменик Слободану Милошевићу

Шешељ: Уместо Ђинђићу, споменик Слободану Милошевићу

Нови магазин 21.02.2018
Носилац листе Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да ће се радикали борити против тога да се подигне споменик Зорану Ђинђићу, истичући да споменик треба да се подигне Слободану Милошевићу. "Ми српски… »
Шешељ: Уместо ДЈиндјићу, споменик Слободану Милошевићу

Шешељ: Уместо ДЈиндјићу, споменик Слободану Милошевићу

Бета видео 21.02.2018
БЕОГРАД - Носилац листе Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да ће се радикали борити да се подигне споменик Зорану Дјиндјићу, истичући да споменик треба да се подигне Слободану Милошевићу.``Ми српски… »
''Уместо Ђинђићу, Споменик Милошевићу!'': Ево коме би још радикали подигли споменике (видео)

''Уместо Ђинђићу, Споменик Милошевићу!'': Ево коме би још радикали подигли споменике (видео)

Правда 21.02.2018
Носилац листе Српске радикалне странке Војислав Шешељ и кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић обишли су данас академску четврт Београда и са Студентског трга подсетили суграђане на заборављену српску реч – част. „Ми… »

Вести дана »