Povezane vesti
LDP: Sve što radi Šešelj je sramota
RTS 21.02.2018
Liberalno-demokrtaka patija neće dozvoliti da se sećanje na Zorana Đinđića izbriše, a Šešelju neće dozvoliti da podigne spomenik Miloševiću, rekao je Đorđo Žujović, prvi na listi LDP na beogradskim izborima i ocenio da je "sve ono što je… »
LDP: Čuvaćemo sećanje na Đinđića, Šešelju nećemo dozvoliti da podigne spomenik Miloševiću
Kurir 21.02.2018
BEOGRAD - Prvi na listi Liberalno demokratske partije na izborima za Skupštinu Beograda Đorđe Žujović izjavio je danas da LDP neće dozvoliti predsedniku Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju da podigne spomenik nekadašnjem predsedniku… »
Šešelj: Radikali protiv podizanja spomenika Đinđiću
RTS 21.02.2018
Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj razgovarao je sa sugrađanima na Studentskom trgu, gde je poručio da će se radikali boriti protiv odluke da se Zoranu Đinđiću podigne spomenik. Šešelj je rekao da Đinđić ni po čemu nije… »
Šešelj: Umesto Đinđiću, spomenik Slobodanu Miloševiću
Novi magazin 21.02.2018
Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da će se radikali boriti protiv toga da se podigne spomenik Zoranu Đinđiću, ističući da spomenik treba da se podigne Slobodanu Miloševiću. "Mi srpski radikali borićemo se… »
Šešelj: Umesto DJindjiću, spomenik Slobodanu Miloševiću
Beta video 21.02.2018
BEOGRAD - Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da će se radikali boriti da se podigne spomenik Zoranu Djindjiću, ističući da spomenik treba da se podigne Slobodanu Miloševiću.``Mi srpski radikali borićemo se… »
''Umesto Đinđiću, Spomenik Miloševiću!'': Evo kome bi još radikali podigli spomenike (video)
Pravda 21.02.2018
Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišli su danas akademsku četvrt Beograda i sa Studentskog trga podsetili sugrađane na zaboravljenu srpsku reč – čast. „Mi srpski radikali… »
Vesti dana »

Rudnik litijuma u Srbiji je 'strateški projekat' EU, kažu iz Brisela
BBC News pre 39 minutajoš 35 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih