Povezane vesti
Merkelova: Makedonija nikad bliže rešenju spora u vezi sa imenom
Sputnik 21.02.2018
Makedonija je bliža nego ikada u protekloj deceniji rešenju za dugogodišnji spor sa Grčkom u vezi sa svojim imenom, koji je osujetio ambicije Skoplja da se pridruži NATO-u i EU, izjavila je danas nemačka kancelarka Angela Merkel. „Veoma mi je drago i… »
(Video) Zajednička konferencija merkelove i zaeva u Berlinu Nemačka kancelarka: Svaki kompromis je bolan, ali mora da se…
Kurir 21.02.2018
Moj stav je da pitanje imena treba da se reši, i da vršenje pritiska nije od velike koristi. Imam utisak da prvi put obe strane strane imaju interes u rešavanju spora, što je dobar preduslov, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel na zajedničkoj… »
Merkel: Makedonija nikad bliže rješenju spora sa Grčkom
Slobodna Evropa 21.02.2018
Makedonija je bliže nego ikada ranije u posljednjih deset godina da riješi spor s Grčkom oko imena, ocijenila je njemačka kancelarka Angela Merkel. " Zadovoljna sam i lakše mi je što ima napretka u pregovorima ” istaknula je Merkel na zajedničkoj… »
Bošnjakovski: Nemačka se ne uključuje u rešavanje spora oko imena
Kurir 21.02.2018
Pregovori za rešavanje spora s Grčkom oko imena vode se isključivo pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija, a današnji sastanak, makedonskog premijera Zorana Zaeva i nemačke kancelarke Angele Merkel ne znači uključivanje Nemačke u taj proces, rekao je… »
Merkel: Makedonija nikad bliže rješenju spora o imenu
Al Jazeera 21.02.2018
Njemačka kancelarka razgovarala u Berlinu s makedonskim premijerom Zoranom Zaevom. Makedonija je bliža nego ikada u proteklom desetljeću rješenju za dugogodišnji spor s Grčkom u vezi sa svojim imenom koji je osujetio ambicije Skoplja da se pridruži… »
Vesti dana »
Ubijen viši komandant elitnih Radvan snaga Hezbolaha: Pored njega stradala još dva operativca
Večernje novosti pre 4 minutajoš 87 povezanih
Eksplozija u centru Istanbula! Urušile se dve zgrade, devet ljudi zarobljeno, objavljeni zastrašujući snimci! (video)
Kurir pre 59 minutajoš 18 povezanih
Legendarni NBA šampion žestoko kritikovao Dončića posle skandala! Luka divljao na terenu, čuveni as poručuje: "Morate da shvatite da..."
Kurir pre 59 minutajoš 26 povezanih
U podzemnom prolazu u Zagrebu osvanula nova pretnja smrću Miloradu Pupovcu
Euronews pre 19 minutajoš 14 povezanih