Povezane vesti
Merkelova: Makedonija nikad bliže rešenju spora u vezi sa imenom
Sputnik 21.02.2018
Makedonija je bliža nego ikada u protekloj deceniji rešenju za dugogodišnji spor sa Grčkom u vezi sa svojim imenom, koji je osujetio ambicije Skoplja da se pridruži NATO-u i EU, izjavila je danas nemačka kancelarka Angela Merkel. „Veoma mi je… »
(Video) Zajednička konferencija merkelove i zaeva u Berlinu Nemačka kancelarka: Svaki kompromis je bolan, ali mora da se…
Kurir 21.02.2018
Moj stav je da pitanje imena treba da se reši, i da vršenje pritiska nije od velike koristi. Imam utisak da prvi put obe strane strane imaju interes u rešavanju spora, što je dobar preduslov, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel na… »
Merkel: Makedonija nikad bliže rješenju spora sa Grčkom
Slobodna Evropa 21.02.2018
Makedonija je bliže nego ikada ranije u posljednjih deset godina da riješi spor s Grčkom oko imena, ocijenila je njemačka kancelarka Angela Merkel. " Zadovoljna sam i lakše mi je što ima napretka u pregovorima ” istaknula je Merkel na zajedničkoj… »
Bošnjakovski: Nemačka se ne uključuje u rešavanje spora oko imena
Kurir 21.02.2018
Pregovori za rešavanje spora s Grčkom oko imena vode se isključivo pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija, a današnji sastanak, makedonskog premijera Zorana Zaeva i nemačke kancelarke Angele Merkel ne znači uključivanje Nemačke u taj proces… »
Merkel: Makedonija nikad bliže rješenju spora o imenu
Al Jazeera 21.02.2018
Njemačka kancelarka razgovarala u Berlinu s makedonskim premijerom Zoranom Zaevom. Makedonija je bliža nego ikada u proteklom desetljeću rješenju za dugogodišnji spor s Grčkom u vezi sa svojim imenom koji je osujetio ambicije Skoplja da se pridruži… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane