Повезане вести

Пленковић: Рамљак остаје до именовања новог повереника за Агрокор!

Пленковић: Рамљак остаје до именовања новог повереника за Агрокор!

Курир 21.02.2018
ЗАГРЕБ - Премијер Андреј Пленковић обратио се јавности поводом оставке Анте Рамљак на место ванредног повереника за "Агрокор". "Пошто смо погледали извештај које је поднео Рамљак, његов потез није ме нимало изненадио. Кључна… »
Пленковић: Рамљак у Агрокору до избора нове управе

Пленковић: Рамљак у Агрокору до избора нове управе

Слободна Европа 21.02.2018
Хрватски премијер Андреј Пенковић одржао је у сриједу навечер конферецију за новинаре о ситуацији у Агрокору након што је оставку на мјесто изванредног повјереника поднио Анте Рамљак. " У овом тренутку кључну поруку коју желим… »
Пленковић поручио да процес нагодбе иде даље, Рамљак остаје до избора нове управе

Пленковић поручио да процес нагодбе иде даље, Рамљак остаје до избора нове управе

Бета видео 21.02.2018
ЗАГРЕБ - Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је вечерас да процес ванредне управе у посрнулом концерну Агрокор иде даље и да ће до избора нове ванредне управе тај посао и даље радити Анте Рамљак који је поднео неопозиву… »
Пленковић: Рамљакова оставка није ме изненадила

Пленковић: Рамљакова оставка није ме изненадила

Ал Јазеера 21.02.2018
Влада Хрватске још се консултује о новом повјеренику за Агрокор; до његовог избора повјереник остаје Анте Рамљак. Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је на конференцији за новинаре како, као Влада, још обављају… »

Вести дана »