Povezane vesti

Joca Stefanović posle hitne operacije pluća: Nije bilo lako ali izdržao sam! Nadam se da ću se uskoro vratiti na scenu!

Joca Stefanović posle hitne operacije pluća: Nije bilo lako ali izdržao sam! Nadam se da ću se uskoro vratiti na scenu!

Kurir 21.02.2018
Zvezda Granda Joca Stefanović hitno je operisan zbog pucanja plućne maramice, a sada se oglasio i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio svje trenutno stanje. Naime, mladi pevač je hitno primljen u Klinički centar, izvršena mu je… »
OGLASIO SE Joca Stefanović fotkom IZ BOLNIČKOG KREVETA! Evo šta je poručio!

OGLASIO SE Joca Stefanović fotkom IZ BOLNIČKOG KREVETA! Evo šta je poručio!

Svet & Skandal 21.02.2018
Nakon što je juče hitno je primljen u bolnicu gde je ustanovljeno da mu je pukla plućna maramica, Joca Stefanović se oglasio fotkom iz bolničkog kreveta u želji da umiri sve one koji su se zabrinuli za njega. Pogledajte šta je poručio: Dragi moji… »
Grandov pevač se oglasio: Joca Stefanović otkrio šta se desilo i zbog čega je hitno operisan!

Grandov pevač se oglasio: Joca Stefanović otkrio šta se desilo i zbog čega je hitno operisan!

Press 21.02.2018
Zvezda Granda, Jovan Stefanović hitno je operisan u Kliničkom centru. Jovanu je pozililo na nastupu, nakon čega ga je Hitna pomoć prebacila u bolnicu. Pevač je otkrio kako se oseća posle operacije. "Ne mogu da pričam, ali jeste istina je. U… »

Vesti dana »