Povezane vesti
Imena za decu koja su zabranjena u Evropi
Danas 22.02.2018
Matične službe širom Evrope ne dopuštaju roditeljima da deci daju imena zbog kojih će im se drugi rugati, ponižavati ih ili im se smejati. Francuzi, na primer ne dopuštaju imena zbog kojih bi deci drugi mogli da se rugaju. Službenik matične službe o… »
Imena za decu koja su zabranjena u Evropi
Radio 021 22.02.2018
Matične službe širom Evrope ne dopuštaju roditeljima da deci daju imena zbog kojih će im se drugi rugati, ponižavati ih ili im se smejati. Francuzi, na primer ne dopuštaju imena zbog kojih bi deci drugi mogli da se rugaju. Službenik matične službe o… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 9 minutajoš 24 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 29 minutajoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 43 minutajoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 24 minutajoš 9 povezanih