Повезане вести

Брнабић о новом аранжману с ММФ: Финансијска подршка нам не треба чак ни из предострожности

Брнабић о новом аранжману с ММФ: Финансијска подршка нам не треба чак ни из предострожности

Инсајдер 22.02.2018
Србија преговара с Међународним монетарним фондом (ММФ) о новом аранжману који ће вероватно бити уговорен, али неће бити финансијски, рекла је данас премијерка Ана Брнабић. "Мислим да је реалније да ћемо имати још један аранжман… »
Брнабић: Реално је да ћемо имати још један аранжман са ММФ-ом

Брнабић: Реално је да ћемо имати још један аранжман са ММФ-ом

Нова економија 22.02.2018
Србија преговара са Међународним монетарним фондом (ММФ) о новом аранжману који ће вероватно бити уговорен, али неће бити финансијски, казала је данас премијерка Ана Брнабић. "Мислим да је реалније да ћемо имати још један… »
Брнабић: Реалнији нови аранжман са ММФ -ом, али не финансијски

Брнабић: Реалнији нови аранжман са ММФ -ом, али не финансијски

Блиц 22.02.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се разговара о новом аранжману са ММФ и да је у овом тренутку реалније да ће Србија имати још један аранжман. Како је истакла, апсолутно је реално да аранжман неће бити… »
Брнабић: Реалан је нови аранжман са ММФ-ом

Брнабић: Реалан је нови аранжман са ММФ-ом

Н1 Инфо 22.02.2018
Србија преговара са Медјународним монетарним фондом (ММФ) о новом аранжману који ће вероватно бити уговорен, али неће бити финансијски, казала је данас премијерка Ана Брнабић. "Мислим да је реалније да ћемо имати још један… »
Брнабић: Србија ће вероватно имати нови аранжман са ММФ-ом али неће бити финансијски

Брнабић: Србија ће вероватно имати нови аранжман са ММФ-ом али неће бити финансијски

Нови магазин 22.02.2018
Србија преговара са Међународним монетарним фондом (ММФ) о новом аранжману који ће вероватно бити уговорен, али неће бити финансијски, казала је данас премијерка Ана Брнабић. "Мислим да је реалније да ћемо имати још један… »
Брнабић: Реалније је да ћемо имати нови аранжман са ММФ-ом

Брнабић: Реалније је да ћемо имати нови аранжман са ММФ-ом

Данас 22.02.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је у овом тренутку реалније да ће Србија имати нови аранжман са Међународним монетарним фондом (ММФ), него да неће. Брнабић је у Сава центру рекла да у том случају аранжман са… »

Вести дана »